Te sem gondolnád, hogy melyik magyar youtuber bukkan fel az Agymanók 2-ben

Te sem gondolnád, hogy melyik magyar youtuber bukkan fel az Agymanók 2-ben

Az év egyik legjobban várt animációs filmjében ismerős hang csendül fel.

Óriási verseny volt a 2024-es Oscar-díjátadón a 'legjobb animációs film' kategóriájában, ugyanis mind a The Boy and the Heron (A fiú és a gém), mind a Spider-Man: Across the Spider-Verse (Pókember: A pókverzumon át) abszolút megérdemelte volna a szobrot, de csak egyikőjük diadalmaskodhatott. Az idei évben eddig kifejezetten kevés emlékezetes 'mese' érkezett a mozikba, de holnaptól meghódítja a termeket a Pixar legújabb durranása, az Inside Out 2 (Agymanók 2). A várva várt folytatás magyar szinkronnal tekinthető meg, amely munkálataiból az egyik legismertebb youtuber, Pamkutya Márk, azaz Osbáth Márk is kivette a részét.

A rövid kedvcsinálóból nem derül ki, hogy melyik karakternek kölcsönözi a hangját a népszerű influenszer, erre mindenkinek saját magának kell rájönnie a vászon előtt. Spoiler: Én már láttam a filmet (kritika 21:00-kor itt az Esport1 hasábjain), de ha forró piszkavassal kergetnek, akkor sem mondtam volna meg, hogy „ó, igen, ő volt Pamkutya Márk, egyből tudtam, amikor megszólalt a karakter”. A legnagyobb rajongóknak biztosan nem lesz ez akkora kihívás, a többiek meg a stáblista olvasása közben vonhatják fel a szemöldöküket.

Az Agymanók 2 első mozis hétvégéjétől hatalmas bevételt vár a forgalmazó, ami előzetes jegyeladások alapján akár megközelítheti a 100 millió dollárt is. Ezzel megelőzheti az első részt (az 90,4 millió dollárral nyitott az USA-ban és Kanadában), azonban a virtuális Pixar-film dobogó legfelső fokára minden bizonnyal nem állhat majd fel Riley legújabb nagy kalandja. Ezt a rekordot az Incredibles 2 (Hihetetlen család 2) tartja, amely 182,69 millió dollárt termelt Észak-Amerikában.

Kövess Minket!



Gamer szótár