Új morzsákat hintettek el a várva várt Andor S2 kapcsán

Új morzsákat hintettek el a várva várt Andor S2 kapcsán

Bárcsak eljönne már az a pillanat, amikor a képernyőkön újra felbukkan Cassian Andor.

The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, Ashoka, Andor és The Acolyte. Ezek az elmúlt évek élőszereplős Star Wars sorozatai, amelyek valamennyire igyekeznek elfeledtetni azt, hogy mekkora öngól volt a 7-8-9. rész, azaz a harmadik trilógia elkészítése. Természetesen nem lehet azzal vádolni a Disney-t, hogy félvállról vennék a látványt és az atmoszférateremtést, azonban mégis sokan kritizálják őket amiatt, hogy nem megfelelő módon nyúlnak George Lucas örökségéhez. Az Andor talán a legföldhözragadtabb (ami nem probléma egyáltalán) színfoltja ennek a hatalmas palettának, nem véletlen várják rengetegen azt a bizonyos második évadot.

Ezeket olvastad már?

Sajnos a forgatási és gyártási munkák nem pörögnek úgy, mint azt a legtöbben remélik, de Adria Arjona (Bix Caleen) szavai bizakodásra adnak okot.

„Remélhetőleg a következő évben megjelenik... az emberek eldobják majd az agyukat attól, amit látnak. Sokkal nagyobb, sokkal érettebb lesz, Tony Gilroy (forgatókönyvíró - a szerk.) tényleg kitett magáért.”

A várakozással töltött hónapokban a The Acolyte-tot (Az Akolitus) érdemes elindítani Disney+-on, ugyanis az IMDB-s lejárató hadjárat ellenére eddig nem okozott igazán csalódást. Persze meg kell szokni az új karaktereket, de a hangulat és a történet az első részek alapján kifejezetten magával ragadó. Külön érdemes kiemelni Carie-Anne Mosst, aki jedi mester Indaraként azonnal belopta magát a rajongók szívébe. Az Andor S2 12 epizódon keresztül csűri-csavarja majd a Star Wars-kánont, azt alaposan felforgatja, így tényleg kihagyhatatlannak számít mindazoknál, akik egy messzi, messzi galaxisban szeretnének 'kikapcsolódni'.

Kövess Minket!



Gamer szótár