The Boys: Jó formában vannak a srácok, de...

The Boys: Jó formában vannak a srácok, de...

A rajongóknak nem érdemes kihagynia a negyedik évad eseményeit sem.

A fiúk (The Boys) még mindig az egyik legforróbb sorozat, amire akarva akaratlanul rá lehet függeni még azoknak is, akik alapjáraton nem igazán rajonganak a szuperhősös dolgokért. A negyedik évad epizódjai holnap kerülnek fel az Amazon streaming szolgáltatására, a Prime Videóra. Addig be kell érned azzal, hogy megérkeztek az első kritikák azoktól a kiváltságosaktól, akik már betekintést nyerhettek Butcher és Homelander újabb konfliktusába. A főbb szerepekben ezúttal is tündökölnek a színészek, azonban az átlagosan 80%-os Rotten Tomatoes értékelés mutatja, hogy kezd egy kicsit sok lenni a jóból. Ez a valaha volt leggyengébb nyitás, de itt is le kell szögezni, hogy mindenkinek saját magának kell eldöntenie, tetszik-e neki valami.

Ezeket olvastad már?

A nyolc epizódos folytatásban újra össze kell gyűlnie a csapatnak, hogy megmentsék a világot a teljes pusztulástól, azaz Homelander ámokfutásától. Ezután még lesz egy lezáró ötödik évad, utána végleg elcsendesedik a The Boys-univerzum ezen szála. A főbb konfliktusokat az alkotók végig úgy alakították, hogy Butcher és Hazafi kerüljön a középpontba, ez az ő történetük, az ő karaktereikre hegyezték ki az egészet. A popkultúrába beszivárgó mémek, merchandise termékek és egyéb utalások mutatják, hogy a befogadók tábora nyitott arra, hogy még több hasonlóan elborult, de minőségében megkérdőjelezhetetlen alkotás töltse ki a szabadidejüket. A Gen V spinoff sikereire lehet támaszkodni a producereknek, nem véletlen készül már a háttérben a Seth Rogen, Evan Goldberg és Eric Kripke trióval fémjelzett második évad.

Addig is irány az Amazon Prime Video, amelyre még mindig röhejesen olcsón, mindössze 899 Ft-ért elő tudsz fizetni. Ennyit már csak az megér, ha nem nézel meg semmi mást a The Boys holnap elstartoló negyedik szezonján kívül.

Kövess Minket!



Gamer szótár