Ezeken a napokon nézheted a House of the Dragon S2 epizódjait

Ezeken a napokon nézheted a House of the Dragon S2 epizódjait

Összesen nyolc részen keresztül követheted a Sárkányok házának második évadját.

Vannak olyan producerek és forgalmazók, akik szeretik egyszerre elérhetővé tenni egy sorozat adott évadjának minden epizódját, mások fokozatosan adagolják az izgalmakat a rajongóknak. A House of the Dragon (Sárkányok háza) utóbbi tábort erősíti, azaz minden egyes részt más-más napon lehet majd megtekinteni premierben. Ha nem szeretnél beleszaladni a spoilerekbe, akkor mindenképpen jegyezd fel az alábbi dátumokat:

  1. rész: június 16.
  2. rész: június 23.
  3. rész június 30.
  4. rész: július 7.
  5. rész: július 14.
  6. rész: július 21.
  7. rész: július 28.
  8. rész, azaz az évadzáró: augusztus 4.

Ezek a fenti időpontok az amerikai premiert jelentik, ha Magyarországon szeretnél belekóstolni a legújabb kalandokba, akkor másnap (június 17., június 23. stb.) hajnali 4 órakor teheted ezt meg. Sokan máris betámadták a gyártáson dolgozókat, hogy mindössze nyolc darab epizódban mesélik el az újabb történeteket. Ők még-még-még több részben szeretnék azt a lehető leglátványosabb és leggrandiózusabb keretek között látni, ahogy King Aegon és Queen Rhaenyra között dúl a polgárháború. Ez a Green és Black Council, azaz a Zöld és a Fekete Tanácsok ütközete, ahol minden és mindenki potenciális áldozatként, vagy épp hősként vesz részt a forgatagban. 

Ezeket olvastad már?

A második évad ledarálása után a várakozás hónapjai következnek, ugyanis az biztos, hogy lesz harmadik szezon, azonban még semmit sem tudni arról, hogy pontosan mikor kerül fel az egyik legnépszerűbb streaming szolgáltató oldalára, a Maxre.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN