Már szinkronosan indul az újabb nagy kaland a Vaiana 2 előzetesében

Már szinkronosan indul az újabb nagy kaland a Vaiana 2 előzetesében

A folytatásokra fókuszál idén a Disney, ezért az Agymanók 2. után ősszel jön a Vaiana 2. is.

2016-ban hatalmas dobás volt a Disney Vaiana (Amerikában Moana) című animációs filmje, hiszen 687,2 millió dollárt termelt a kasszáknál, és azonnal belopta magát a kicsik és nagyon szívébe egyaránt. Igen ám, de azóta sajnos nem teljesítettek valami fényesen sem a Pixar, sem a Disney eredeti animációi. Szóval idén két folytatással igyekeznek visszacsábítani a rajongókat a mozikba, ami egyszerre aggasztó és örömteli is valahol. Az Agymanók 2. pont most került a mozikba (kritikánkat már olvashatjátok is róla). Ősszel pedig jön a Vaiana 2., aminek ma délelőtt végre befutott a magyar szinkronos előzetese.

A Vaiana első részében ugyebár a címszereplőt és egy Maui nevű félistent követhettünk nyomon, Vaiana pedig a kihívások után a törzsének vezetője lett. A második rész szinopszisa szerint azóta három év telt el, és az immáron tapasztalt vezér az ősök hívására újabb kalandra indul, hogy egy rég eltűnt területet fedezzen fel az óceánon. Az utazás során természetesen ismét vele tart Maui is, aki az előzetesben rögtön előáll a tökéletes reggelivel – a kisállatok legnagyobb bánatára.

A Vaiana 2. november 28-án debütál a hazai mozikban. A filmet ezúttal John Musker és Ron Clements helyett David G. Derrick Jr. írta és rendezte, akinek egyben ez lesz a debütje is ezen szerepekben. Derrick Jr. korábban a Fura világon és az élőszereplős Az oroszlánkirályon is dolgozott, más feladatokért felelve.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár