Rengeteg vérre és erőszakra számíthatunk a Netflix új, vikinges animéjétől

Rengeteg vérre és erőszakra számíthatunk a Netflix új, vikinges animéjétől

Elképesztően látványos lesz a Netflix saját gyártású animációs sorozata.

Az animék és animációs sorozatok kedvelői már rég maguk mögött hagyták azokat az ellenérzéseket, amelyek a Netflix szó hallatán törtek felszínre bennük. A világ legnépszerűbb és legnagyobb streaming szolgáltatója az elmúlt években bebizonyította, hogy képesek felvenni a versenyt a keleti versenytársakkal, elég csak a League of Legends világából táplálkozó Arcane-re gondolni, ami a létező összes díjat besöpörte. Még a Jinx és Vi történetét lezáró kalandok előtt érdemes lesz elmerülni a 'mesék' között, ugyanis szeptember 19-én érkezik Netflixre a Twilight of the Gods, aminek ötlete Zack Snyder (Watchmen, 300, Rebel Moon, Justice League stb.) fejéből pattant ki.

A néhány másodperces videóból azonnal kiderül, hogy az északi mitológia rajongói dörzsölhetik igazán a kezüket. A gonosz elleni végső ütközeteben az istenek mindent bevetnek, hogy ezzel védjék meg Midgardot és Asgardot. A hatalmas óriások, a természet ereje, a vérben fürdő kardok mind-mind hozzájárulnak majd ahhoz, hogy egyetlen pillanatra se unatkozzanak azok, akik esélyt adnak a nyolc epizódnak. Csak néhány karakter, akivel biztosan találkozhatsz majd már rögtön az első részben: Hel, Thor, Ulfr, Odin, Loki, Sandraudiga, Andvari és Angrboda. 

Csak bizakodni lehet, hogy Snyder gyógyszere nem gurul el túlságosan, hanem tényleg csak úgy tartja a gyeplőt a kezében, hogy a vágtató lovak a még járható úton maradjanak. A legnagyobb kockázatot pont az alkotó neve jelenti, elég csak a Rebel Moon fiaskóra gondolni, ami azóta is a Netflix egyik nagy szégyenfoltja.

Kövess Minket!



Gamer szótár