Ennyit kell fizetned forintban Faker Immortalized Legend Signature Ahri skinjéért

Ennyit kell fizetned forintban Faker Immortalized Legend Signature Ahri skinjéért

Törd fel a malacperselyt, aztán a többi szomszédét is, mert ennél drágább LoL-skin soha nem készült még.

Végre megérkezett a nyár első nagy eseménye, ugyanis bekerült a League of Legends kliensébe a Hall of Legends event, amellyel Faker elképesztő pályafutását ünnepelheti meg minden játékos. Az exkluzív tartalmak közül kiemelkedik az Immortalized Legend Signature Ahri hőskinézet, amely annyira drága, hogy külön RP-csomagot készített hozzá a Riot Games. A skin alapváltozata 5430 RP-be, a kisebb extrákkal kiegészített 32 430 RP-be, az aláírással és további elképesztően látványos elemekkel megtűzdelt verzió 59 260 RP-be kerül.

Ezeket olvastad már?

Mennyibe kerül a valaha volt legdrágább RP-csomag forintban?

Dollárban a 60 200 RP-s bundle-ért 429,99-et kell fizetni, ami jelenlegi középárfolyamon 157 772 Ft-ot jelent. A Riot elég nagylelkű volt, amikor gondolt a hazai LoL-osokra, ugyanis ha beállítod a magyar árakat, akkor 'csak' 153 125 forintot kell kifizetned ennyi RP-ért. Ez elképesztően sok, de cserébe olyan exkluzivitást kapsz, amit sehogy máshogy. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy megér-e ennyi pénzt néhány kozmetikai kiegészítő egy alapból teljesen ingyenes videójátékhoz.

Öröm az ürömben, hogy soha nem volt még ennyire jó ajánlat (az új árazás bevezetése óta), ha RP-t akartál vásárolni. A 60 200 RP-s csomagban 1 RP-ért mindössze 2,544 Ft-ot kér a Riot, miközben például a 11 500 RP-s csomagban 1 RP-ért 2,608 forintot kell fizetned 1 darab RP-ért. Ha szeretnéd kivenni a részed az ünneplésből, valamint nem veted meg a grindolást, akkor sokkal jobb alternatívának számít a Hall of Legends Event Pass, amit 100 szinten keresztül farmolhatsz. Ez mindössze 1950 RP-be kerül, cserébe garantáltan kapsz egy Risen Legend LeBlanc, egy SKT T1 Zed, egy SKT T1 Ryze és egy SKT T1 Syndra skint, valamint 125 mitikus esszenciát, 6 Orbot és 14 fakeresített ikont és hangulatjelet.

Kövess Minket!



Gamer szótár