Kylo Ren és a DC szerelemgyermeke, itt a Watchmen anime első kedvcsinálója

Kylo Ren és a DC szerelemgyermeke, itt a Watchmen anime első kedvcsinálója

A rajongók máris belekötöttek abba, hogy rossz hang szinkronizálja a főszereplőt.

Az átlagember számára lehet a Rorschach szóról nem a DC egyik 'underground' képregénye, a Watchmen ugrik be, hanem az a bizonyos tintafoltteszt, amit a pszichológusok elvégeztetnek az alannyal azért, hogy feltérképezzék a személyiségét. Ezúttal azonban Adam Driver nem Hermann Rorschach örökségét viszi tovább az egészségügyben, hanem Kylo Ren megformálója a legújabb animációs sorozatban áll oda a mikrofonok mögé, hogy megszólaltassa sokak példaképét. A 2024-ben és 2025-ben megjelenő Watchmen Chapters 1 & 2, azaz a kétrészes széria megkapta első kedvcsinálóját, amibe azonnal belekötöttek a rajongók.

A többségnek nem azzal van gondja, hogy mi látható a képkockákon, hanem azzal, hogy mi hallható. Keseregnek amiatt a nézők, hogy nem Jackie Earle Hailey, a 2009-es Zack Snyder-féle élőszereplős Watchmen Rorshachja kapta meg ezúttal a lehetőséget arra, hogy ily módon visszatérjen. Adam Driver egy elképesztően tehetséges színész, nem véletlen jelölték már két Oscar-díjra, de JEH tényleg szinte tökéletesen alakította a Walter Joseph Kovacsot, az antihőst.

A Watchmen Chapters 1 & 2 a 414 oldalas könyvet (írta Alan Moore, illusztrálta Dave Gibbons) dolgozza fel két részben, ami hatalmas vállalkozásnak tűnik. A látvány az első harminc másodperc alapján kifejezetten izgalmas lesz a 3D és 2D keverésével, a történetről azonban keveset tudni. Az alapanyag ismerőinek biztosan nem okoznak majd hatalmas meglepetést a csavarok, de ez nem garantálja, hogy ne lenne szórakoztató majd nézni a VOD-re és Blu-rayre megjelenő filmeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN