Egy másik legendás vígjáték, az Űrgolyhók is folytatást kap

Egy másik legendás vígjáték, az Űrgolyhók is folytatást kap

A kérdés már csak az, hogy vajon most melyik Csillagok háborúja filmet szeretnék ezzel kiparodizálni.

A Csupasz pisztoly, a Top Secret és a Nagy durranás mellett az Űrgolyhók is ott van a legjobb vígjátékok között mind a mai napig. Hollywood pedig, mint tudjuk nem bír nyugton ülni a fenekén, és bár a Csupasz pisztolyból készül egy reboot Liam Neeson főszereplésével, a rajongók nem nézik jó szemmel ezt a projektet. Úgy tűnik egy másik klasszikushoz is szeretnének hozzányúlni, miután az Amazon MGM stúdió nekilátott Űrgolyhók folytatásának. A film főszereplője Josh Gad lesz, de emellett Mel Brooks-szal együtt a produceri feladatokat is ellátja. Gadot leginkább a Broadwayn a The Book of Mormon című előadásából ismerik, de ő volt Jégvarázs (Frozen) filmekben feltűnő, kicsit bohókás, ámbár nagyon szerethető hóember, Olaf hangja is. Hamarosan pedig egy Chris Farley-életrajzi filmmel debütál rendezőként, amelyben Paul Walter Hauser alakítja az ikonikus humoristát.

A rendezői széket Josh Greenbaum kapta meg, és Benji Samit, Dan Hernandez, valamint Gad forgatókönyvéből dolgozhat majd. A projekt még korai stádiumban van, ezért a cselekmény részleteit egyelőre titokban tartják, az Amazon pedig nem kívánt nyilatkozni.

A Samit és Hernandez duó leginkább a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem), Pokémon: Pikachu, a detektív (Pokémon: Detective Pikachu), Addams Family 2, és a közelgő Disney+/Lucasfilm Lego Star Wars: Rebuild The Galaxy szkriptjeiről lehet ismert.

Ezeket olvastad már?

Az eredeti 1987-es MGM-filmben, az Űrgolyhókban Bill Pullman alakította Lone Start, John Candy Barfot, Daphne Zuniga Vespa hercegnőt, Rick Moranis Lord Dark Helmetet, Brooks pedig Skroob elnököt. Az űreposz elsősorban a Star Wars franchise-t vette célba, de más népszerű sci-fi alkotásokat is kifigurázott, mint a Star Trek és az Alien.

Kövess Minket!



Gamer szótár