Lencsevégre kapták az új Trónok harca spinoff főszereplőjét a forgatáson

Lencsevégre kapták az új Trónok harca spinoff főszereplőjét a forgatáson

Első ránézésre meg nem mondanánk, hogy egy lovagról van szó.

Az írországi Belfastban megkezdődött az HBO közelgő Trónok harca-spinoffjának, A hét királyság lovagja című sorozatnak a forgatása, és a legjobb az egészben, hogy rögtön az elején lekapták a főszereplőt, Peter Claffeyt, teljes szerelésében.

Az első fotó elég keveset árul el a sorozatról, és azt is nehéz megmondani, hogy mire számíthatunk Ser Duncan the Talltól, amint éppen egy zsúfolt utcán halad át. Egyelőre még nem tudták lefotózni hű társát, Dexter Sol Ansellt, aki Egget kelti majd életre. A hatrészes első évad George R. R. Martin A kóbor lovag (The Hedge Knight) című novelláskötetét dolgozza fel.

„Egy évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt játszódik a történet. Két valószínűtlen hős vándorol Westerosban... egy fiatal, naiv, de bátor lovag, Ser Duncan, a Magas, és apró termetű fegyverhordozója, Egg. Egy olyan korba csöppenünk, amikor még mindig a Targaryen-vérvonal birtokolja a Vastrónt, és az utolsó sárkány emléke még aktívan él az emberek emlékeiben. Különböző sorsok, hatalmas ellenségek és veszélyes hőstettek várnak a páratlan barátokra.”

Claffey és Ansell mellett további színészek is feltűnnek a szériában, és az HBO által nyilvánosságra hozott szereplőgárda tagjai között van Finn Bennett (True Detective 4. évad, The Nevers) mint Aerion Targaryen, Bertie Carvel (Dalgliesh, Doctor Foster: Egy megvetett nő) mint Baelor Targaryen, Tanzyn Crawford (Swift Street, Servant) mint Tanselle, Daniel Ings (The Gentlemen, The Crown) mint Ser Lyonel Barotheon és Sam Spruell (Legend, Hófehérke és a vadász) mint Maekar Targaryen.

Arról, hogy A hét királyság lovagja hogyan adaptálja A kóbor lovag (The Hedge Knight) eseményeit, egyelőre még semmit sem tudni. Múlt hónapban az HBO megerősítette, hogy a Black Mirror kiválósága, Owen Harris rendez majd hármat is az első évad hat epizódjából, és a tervek szerint körülbelül három szezonra számíthatunk a jövőre nézve.

Ezeket olvastad már?

A hét királyság lovagja várhatóan 2025 végén érkezik, így még eltart egy darabig, mire a Trónok harca legújabb spinoffja beköltözhet a képernyőnkre.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN