Mel Gibsonnal a fedélzeten sínen van végre a Halálos fegyver ötödik része

Mel Gibsonnal a fedélzeten sínen van végre a Halálos fegyver ötödik része

Mel Gibson a főszerep mellett a rendezői feladatokat is ellátja majd, ami nagy bizakodásra ad okot a rajongók körében.

A Halálos fegyver 5 rendezője és sztárja, Mel Gibson egy évvel azután, hogy új forgatókönyvírót kapott, friss információkkal szolgált a készülő folytatásról, ezzel megerősítve hogy még mindig szeretnék tető alá hozni a projektet. A Halálos fegyver-franchise első négy részét a néhai Richard Donner rendezte, és Gibson akkor még Danny Glover oldalán tűnt fel főszereplőként az akciódús zsaru-kalandokban. A széria ötödik felvonásáról pedig már régóta pletykálnak, de a legutóbbi frissítés 2023 áprilisában érkezett a produkcióval kapcsolatban, amikor annyit osztottak csak meg, hogy Jez Butterworth író átdolgozza a szkriptet.

Az Inspire Me Podcastben Gibson konkrétumokat is elárult a Halálos fegyver 5-ről. A színész és rendező kifejtette, hogy a film egy Donner halála előtt írt forgatókönyv alapján készül, amit az új csapat kiegészít. Bízik az ötödik részben, és azt szeretné, ha ez egy rendes folytatás lenne.

„Én fogom rendezni a Halálos fegyver sorozat ötödik filmjét. Tudjátok, Richard Donner, aki a másik négyet készítette, sajnos elhunyt. Jó barátom volt, és nekem adta át a stafétabotot. Megtiszteltetés lesz számomra, hogy ezt megtehetem... Ő már eléggé belenyúlt a forgatókönyvbe, szóval felhasználtuk, ami benne volt, és folyamatosan javítgattuk, és dolgoztunk rajta még egy kicsit. Elégedett vagyok vele, nagyon jól szórakoztam rajta.

Nagyon vicces! De elég komoly is. Néhány nehéz témával is foglalkozik. Szóval már nagyon várom.”

Ezeket olvastad már?

A Halálos fegyver 5. egy a sok film közül, amin Gibson dolgozik, de ez az egyetlen folyamatban lévő produkció, amihez ilyen szorosan kötődik. Amellett, hogy beül a rendezői székbe, Danny Gloverrel egyetemben visszatérnek majd a szerepeikhez is.

Kövess Minket!



Gamer szótár