A számok nem hazudnak, mindent letarol a The Boys 4. évada

A számok nem hazudnak, mindent letarol a The Boys 4. évada

Megveregethetik a készítők a saját vállukat, remekül startolt a The Boys S4.

Minden csütörtökön milliók huppannak le a képernyők elé, hogy a lehető legnyersebb, mégis magával ragadó módon kidolgozott anti-szuperhős történetet nézzenek a Prime Videón. A The Boys nem azoknak készült, akik aranyos kiscicás videókkal szeretik tölteni a szabadidejüket, hanem azoknak, akik nem rettennek meg attól a látványtól, ha egy önmagát klónozni képes 'szupi' egy eldugott helyiségben 'magával játszik'. Persze, amíg nincsenek ott a számok bizonyítékként, addig nem lehet kijelenteni azt, hogy a valaha volt legsikeresebb szuperhősös sorozatnak tekinthető a The Boys. A statisztika azonban nem hazudik.

Ezeket olvastad már?

The Boys S4 > S3

A legfrissebb mutatók alátámasztják azt, hogy miért kap ennyire magas értékeléseket a kritikusoktól és a rajongóktól a negyedik évad. Az S4 első három részét 21%-kal többen nézték, mint az S3 premier epizódjait. Emellett az Amazon büszkén elárulta azt is, hogy a valaha volt második legjobb debütálást (első helyen a Reacher S2) tudja magának a The Boys új évada a folytatások közül. Többnyire az amerikai előfizetők termelik a megtekintéseket, de jelentős tömegeket ülnek oda a képernyők elé Brazíliában, Indiában és az Egyesült Királyságban.

Mindenképpen ajánlott Prime Videón, eredeti forrásból nézni a részeket, mivel különleges kiegészítéseket is olvashatsz az egyes jelenetekhez kapcsolódóan. A trivia még teljesebbé teszik az élményt, ami már alapból lehengerlő. A fiúk talán még sosem voltak ennyire nehéz helyzetben, de hamarosan lezárul a grandiózus történet, ezt már a gyártó bejelentette. Az ötödik évad lesz az utolsó, amiben Butcher és Homelander összecsap, hogy pontot tegyenek arra a konfliktusra, amire több tízórányi cselekményt felépítettek az elmúlt években.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN