Legagyásodott Wade Wilsonnal érkezhet a Deadpool & Wolverine

Legagyásodott Wade Wilsonnal érkezhet a Deadpool & Wolverine

Az év legjobban várt mozijáról őrület pletykák keringenek az interneten.

A várakozások szerint minden eddigi marveles rekordot megdönthet a Deadpool & Wolverine, az R besorolású Deadpool-széria harmadik része. Ryan Reynolds mellett Hugh Jackman brillírozhat majd legikonikusabb szerepében a nagyvásznon, miközben a rajongók zabálják a gusztustalan és polgárpukkasztó jeleneteket, na meg az egyedi vödrös popcornt. A történetről egyelőre igencsak keveset tudni, azonban néhány pletyka napvilágot látott, ami segíthet kontextusba helyezni azt, hogy mi is történt Wade Wilsonnal a második és harmadik felvonás között.

Ezeket olvastad már?

A Total Film forrásai szerint a Deadpool & Wolverine hat évvel a második epizód után veszi fel a fonalat. A több mint fél évtized alatt a Ryan Reynolds által játszott karakter élete gyökeresen megváltozott. A mindennapi betevőjéhez a pénzt használt autók eladásából próbálja megteremteni, valamint Blind Al vérnyomáscsökkentő gyógyszereit árulja a feketepiacon, hogy ki tudja fizetni a lakbért. Mindemellett azt is el kell fogadnia, hogy élete szerelmének, Vanessának bizony új szerelme van, aki a Wilson utáni űrt próbálja betölteni.

Ilyen felütés mellett egy igazi drámának lehetnek majd szem- és fültanúi a nézők, amit természetesen indokolatlan mennyiségű akcióval fűszerez meg Shawn Levy, a minden hájjal megkent rendező. A Deadpool & Wolverine július 25-én érkezik a magyar mozikba, hogy a nyár legforróbb pillanatait elhozza a rajongóknak. Kőbe van vésve a szakértők szerint, hogy az év legnagyobb nyitásával tarolhatja le a jegypénztárakat, bár az Inside Out 2 (Agymanók 2) megelőzése nem lesz egy egyszerű feladat.

Kövess Minket!



Gamer szótár