The Boys: Most Anthony Starr valójában Homelander, vagy Homelander Anthony Starr??

The Boys: Most Anthony Starr valójában Homelander, vagy Homelander Anthony Starr??

A The Boys negyedik évadja elképesztő tempóban pörög, Anthony Starr lubickol a rivaldafényben.

Ha valaki minőségi szuperhősös sorozatot szeretne nézni, akkor nincs jobb választás jelenleg a The Boysnál, azaz A fiúknál. Az Amazon Prime streaming felületén futó negyedik évad egyetlen pillanatra sem lép rá a fékre, folyamatosan adagolja a látványos akciókat, a lélekbe markoló drámai jeleneteket, valamint a fekete humornak a legsötétebb bugyrait. Egy igazi "guilty pleasure-ről" van szó, amit többször tényleg kellemetlen nézni, de akkor sem kapja el az ember a tekintetét a képernyőről, amikor tudja, hogy mindjárt megtörténik majd A dolog. Ennek az egész káosznak a középpontjában ott áll Anthony Starr, aki Homelander köpenyében valami olyan színészi teljesítményt nyújt, amiért már sokan odaítélik neki a Primetime Emmy-díjat.

Ezeket olvastad már?

Homelander karakterek a negyedik részben teljesedik ki igazán, amikor a múlt, a jelen és a jövő találkozik egyetlen helyszínen. Ha nem láttad még, akkor most azonnal nézd meg, ha nem érdekel egyáltalán a The Boys, akkor meg keress valami összevágott videót arról, hogy mit tesz le az asztalra a nagyjából tizenöt percben Starr. Annyira hitelesen alakítja a pszichopata őrültet, akinek a kezében a végtelen hatalom ott összpontosul, hogy egyes rajongók sincsenek igazán tisztában azzal, hogy mi a képzelet és mi a valóság.

„Az emberek meglepődnek azon, hogy „Oh, istenem, te egyáltalán nem olyan vagy, mint ő (Homelander - a szerk.)” erre én, „Igen, ő egy pszichopata nárcisztikus, szóval köszi”” - osztotta meg tapasztalatait Anthony Starr.

Kövess Minket!



Gamer szótár