Ez már valami: Ingyenes Netflix neked, nekem és még neki is

Ez már valami: Ingyenes Netflix neked, nekem és még neki is

A legnépszerűbb streaming szolgáltató elhúzta a mézesmadzagot.

Hatalmas a verseny a streaming piacon, ahol úgy osztották fel a forgalmazók a népszerű filmeket és sorozatokat, hogy a felhasználók járjanak pórul. Marvel-filmeket szeretnél nézni? Fizess elő Disney+-ra! A DC-re fáj a fogad? Akkor a Maxet válaszd! Antiszuperhősös The Boyszal szeretnél kikapcsolódni? Amazon Prime Video! Az animációs Spider-Mant keresed? Irány a Netflix! Elképesztően nagy a kínálat, amit el lehet érni néhány kattintással, de a legális csatornákon bizony rengeteget kell fizetni ezekért a szolgáltatásokért. Azonban ez hamarosan megváltozhat!

Ezeket olvastad már?

Ingyenes Netflix

A világ legnagyobb és legnépszerűbb streaming platformja fontolóra vette, hogy Európában és Ázsiában egy teljesen ingyenes változatban lehet majd hozzáférni az összes tartalmukhoz. Cserébe csak azt kérik a potenciális userektől, hogy nyeljék le azokat a reklámokat, amiket a torkukon szeretne lenyomni a cég. Hogy miért nem döntöttek úgy, hogy ezt a lehetőséget kibővítik az Egyesült Államokra? Egyes források szerint a Netflix úgy gondolja, hogy elértek mindenkit, akit lehetséges, ezért nincs igazán értelme az ingyenes alternatívákat felkínálni az állampolgároknak.

Egyelőre konkrét információk nincsenek arról, hogy pontosan mikor kerül majd be a portfólióba az az opció, ami a magyar közönség számára is elhozza az ingyenes változatot. Az biztos, hogy ha annyira nem zavarnak a műsormegszakítások, akkor már dörzsölheted a tenyered, mert a Netflixnél csak az ingyenes Netflix a jobb!

Kövess Minket!



Gamer szótár