Ez csak jobb lehet, mint a film: Érkezik a Green Lantern-sorozat

Ez csak jobb lehet, mint a film: Érkezik a Green Lantern-sorozat

HBO Original, azaz a Maxen lesz elérhető majd az új Zöld Lámpás-széria.

Zöld lámpát kapott az új Zöld Lámpás-sorozat, amely a DC képregényes univerzumát bővíti tovább. A Warner Bros. Television és a DC Studios büszkén jelentette be, hogy Maxen lehet majd követni John Stewart és Hal Joran kalandjait. A Lanterns (Lámpások) showrunnere és executive producere az Emmy-díjra jelölt Chris Mundy (True Detective: Night Country, Ozark) lesz, míg az Emmy-díjas Damon Lindelof (HBO Watchmen, A hátrahagyottak) és az Eisner-díjas Tom King (Mister Miracle, Supergirl) közösen írják a sorozatot, és executive producerként is közreműködnek.

Ezeket olvastad már?

A sorozat az újonc John Stewartra és a Lámpások között legendának számító Hal Jordanre fókuszál, két intergalaktikus zsarura, akik Amerika szívében nyomozva rábukkanak egy sötét, univerzumokat fenyegető veszélyre.

Casey Bloys, az HBO és Max tartalmakért felelős vezető elmondta: Nagy örömünkre szolgál, hogy újra együtt dolgozhatunk Chris Mundyval és Damon Lindeloffal, akik a DC "Zöld Lámpás" újragondolásában Tom partnereként működnek közre. James (Gunn) és Peter (Safran) DC-univerzumról alkotott elképzelésének részeként ez az első élőszereplős DC sorozat, amely egy izgalmas, új korszakot fog elindítani."

James Gunn és Peter Safran, a DC Studios társelnökei hozzátették: „Nagyon örülünk, hogy Chris, Damon és Tom vezetésével ezt a korszakalkotó DC-címet az HBO-ra hozhatjuk el. John Stewart és Hal Jordan a DC két legkedveltebb karaktere, és a Lámpások egy teljesen eredeti detektívtörténetben kelti őket életre, amely szerves részét képezi annak az egységes DCU-nak, amelyet jövő nyáron a 'Supermannel' indítunk útjára."

Csak bízni lehet abban, hogy James Gunn vezetésével a DC filmes és sorozatos adaptáció méltóak lesznek a korábbi animációs feldolgozásokhoz, valamint a tényleg kiváló képregényekhez.

Kövess Minket!



Gamer szótár