Már a minyonok is A Simpson családot másolják

Már a minyonok is A Simpson családot másolják

Néhány nap, és már moziban nézheted a legújabb minyonos mesét.

Lehet az Illumination Entertainment szakemberei sem dolgozták még fel, hogy mekkora hatást gyakoroltak az elmúlt másfél évtizedben a világ körforgására. Az ügyetlenkedő, de mégis megacuki minionok (minyonok) a Föld minden pontjába beszivárogtak, hogy rengeteg örömteli pillanatot okozzanak a gyerekeknek és felnőtteknek, film- és sorozatrajongóknak és gamereknek. A Despicable Me (Gru) gigantikus sikere után már elkészült megannyi folytatás és spin-off, de még mindig nincs fék ezen a vonaton. Július 2-án érkezik a magyar mozikba a Gru 4, amely a leggonoszabb lángelme és három örökbefogadott gyermekének újabb kalandjait mutatja be. Persze lesznek minyonok is, nem kell aggódni!

Ezeket olvastad már?

The Simpsons x Despicable Me

A "mindenki A Simpsons családot másolja" kijelentés nem is lehetne aktuálisabb, ugyanis Chris Renaud megválaszolt egy sokakat foglalkoztató kérdést, avagy felcseperednek-e valaha a lányok.

„Vicces, ez a kérdés gyakran felmerül. Nem hiszem, hogy a közönséget egyébként igazán érdekli" - reflektált a rendező. „Először is, nézzük meg, hogy mi lenne akkor, ha csinálnánk egy történetet arról, hogy Margo 18 évesen főiskolára megy... Mi inkább a Simpsons megközelítést választottuk, avagy senki sem öregszik. Mindörökké gyerekek maradnak. Elég sokszor láttam a filmet közönséggel együtt, és sosem éreztem azt, hogy az emberek, miután kijöttek a teremből, azon problémáznak, azt kérdezgetik, hogy "Miért nem nőtt már végre fel Margo?"."

Ahogy Lisa és Bart sosem lesz idősebb, úgy kell elfogadni azt a tényt, hogy a Gru-világban sem kell egyre több és több gyertyát elfújnia a főszereplő lányainak.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN