Star Wars: A nagybetűs káosz uralkodik majd el az Ahsoka második szezonjában

Star Wars: A nagybetűs káosz uralkodik majd el az Ahsoka második szezonjában

Ha eddig gondolkoztál azon, hogy tényleg szükség van-e az Ahsoka S2-re, akkor itt a válsz.

Az utóbbi években futószalagon gyártotta a Disney a jobb és kevésbé jó minőségű Star Wars-sorozatokat. A minden tekintetben egyedi Andor és a Baby Yodával támadó The Mandalorian mellett talán az Ahsoka volt az, amelyik képes volt átütni az ingerküszöböt a rajongóknál. A Rosario Dawson főszereplésével készült első évad kiszolgálta azokat, akik ismerték az animációs feldolgozásokat, de jól szórakoztak vele a filmeken nevelkedett generáció tagjai is. A második évad előkészületei már javában zajlanak, most két régi-új karakterről rántották le a leplet, akik felbukkannak majd hamarosan a Disney+ streaming szolgáltatónál.

Ezeket olvastad már?

Visszatér Baylan Skoll

Ray Stevenson korai (egyébként máig megmagyarázatlan) halála miatt új színészt keresnek a producerek. A zsoldosúr jelenetei igazán üde színfoltjai voltak a felütésnek, azonban a titokzatos lezárás a Father és Son szobraival előrevetíti, hogy jóval többet rejt a szakállas arc, mint amit elsőre le lehet olvasni róla.

Abeloth, jegyezzétek meg ezt a nevet

A Star Wars-univerzum egyik, ha nem a legerősebb karaktere, aki a Fate of the Jediban egyszer már elhozta a káoszt a galaxisba. Egy sötét és kegyetlen entitásra kell felkészülni, akit egykoron a Motherként ismertek. Talán ő lesz az, aki szólítja Skollt, hogy az Erő áramlásának egy új irányt szabjanak közösen? Várhatóan erre a kérdésre is választ ad a következő szezon!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN