Élőhalott buckamanókkal támad a The Rings of Power S2

Élőhalott buckamanókkal támad a The Rings of Power S2

Minden LOTR-rajongót szeretne megnyerni magának az Amazon.

Nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Így is lehetne jellemezni az Amazon saját gyártású A gyűrűk ura, azaz The Lord of the Rings sorozatát, A hatalom gyűrűit (The Rings of Power). A második évadra azonban egészpályás letámadásba kezdtek a producerek és showrunnerek, ugyanis a filmekből hiányolt karakterek közül Tom Bombadil (Bombadil Toma) volt az első, akit bejelentettek. A maiának (istenségnek) tartott lény tulajdonképpen a legerősebb entitás Középföldén, azonban elszigetelten él, nem igazán keresi a kapcsolatot sem emberrel, sem hobbittal. Ő volt az, aki segített Frodóéknak a Borbuggyan és a Sírbuckák közötti területen való átkelésben. A The Rings of Powerben kiemelt figyelem irányul majd utóbbi helyszínre, ugyanis hamarosan érkeznek a képernyőre a buckalakók buckamanók!

Ezeket olvastad már?

Buckamanók, az élőhalott szellemek

Bár bohókás nevük van, szörnyen sötét teremtményekről van szó, akik nem kímélnek egyetlen élőlényt sem. Az angmari Boszorkányúr a Sírbuckákon rejtőzködő dúnadánok (Aragorn nemzetsége) elpusztítása után küldte a buckamanókat erre a vidékre, hogy ott a saját akaratuk alá hajtsák az eltévedt lelkelet. Horrorisztikus, kegyetlen és könyörtelen szolgái ezek a gonosznak, akik a Harmadkor óta uralkodnak a nekik kijelölt területen. Szembeszállni velük értelmetlen, kivéve akkor, ha Bombadil Tomának hívnak. A gyűrű szövetségében ő volt az, aki kihúzta a hobbitcsapatot a pácból, amikor a sűrű és fojtogató ködben elfogta őket egy buckamanó.

A The Rings of Power folytatására már nem kell sokat várnod, Prime Videón 2024. augusztus 29-étől lehet majd pörgetni az új részeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár