Elárulta Feige, mikor és hol játszódik majd az új Fantastic Four

Elárulta Feige, mikor és hol játszódik majd az új Fantastic Four

Egy újabb szuperhősös film, ami mégis szeretne más lenni, mint az elődök.

Kifejezetten visszafogott lesz 2024 a Marvel és a DC szempontjából. Az előző évek kudarcaiból leszűrték a következtetéseket a döntéshozók, így kevesebb, de minőségibb alkotásokra lehet számítani a jövőben. Hamarosan érkezik a mozikba a Deadpool & Wolverine, amihez hatalmas reményt fűznek a Disney-nél. Az MCU legnépszerűbb karakterei közül kettő biztosan felbukkan majd a piszkosul szórakoztatónak és trancsírban gazdag matinében, de készülnek Feige-ék azoknak is, akik egy kis retrót szeretnének. A The Fantastic Four újabb adaptációjára még ugyan várni kell, de legalább kiderült az, hogy pontosan hol és mikor játszódnak majd az események.

Ezeket olvastad már?

Kevin Feige, az MCU elnöke árulta el

„Készült egy másik kép, amit megmutattunk. Ezen Johnny Storm a levegőben repül és egy 4-es szimbólumot formáz, a kép sarkában pedig egy városkép volt" - erősítette meg Feige. „Sok szemfüles rajongó kiszúrta, hogy az a városkép nem pontosan úgy néz ki, mint az általunk ismert New York, vagy az a New York, ami a mi világunkban a 60-as években létezett.

Bizony, az 1960-as évekbe, méghozzá New Yorkba kalauzol majd el The Thing (Ebon Moss-Bachrach), Invisible Woman (Vanessa Kirby), Human Torch (Joseph Quinn) és Mister Fantastic (Pedro Pascal), akik közös erővel gyűrik majd le a gonoszt, aki a Nagy Almára feni a fogát. Az alternatív univerzumban található New Yorkban egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen konfliktusok alakulnak majd ki, de jó kezekben van a projekt. A rendezést Matt Shakmanre bízták, aki a WandaVisionnel már bizonyított. A forgatókönyvért Josh Friedman, Jeff Kaplan és Ian Springer triója felel, előbbi dolgozott a Kindgom of the Planet of the Apesen, valamint az ő fejéből pattant ki a Snowpiercer-sorozat, aminek negyedik szezonja július 21-én indul útjára.

Kövess Minket!



Gamer szótár