LoL: Nézd magyarul Fakert, Capst és Chovyt, indul az Esport Világbajnokság!

LoL: Nézd magyarul Fakert, Capst és Chovyt, indul az Esport Világbajnokság!

Az összdíjazás nem kevesebb, mint 60 millió dollár.

Nyolc videójátékban csapnak össze júliusban és augusztusban a világ legjobb játékosai és csapatai. Ez az Esports World Cup 2024, a 60 millió dolláros torna, amely megmozgatta az összes nagyobb szervezetet. Fnatic, Gen.G, T1, Team Liquid, FaZe, MOUZ, Team Vitality. Csak néhány olyan együttes, amely ott lesz Riyadhban, Szaúd-Arábia fővárosában. A kínálatból nem maradhat ki a világ legnézettebb és legnépszerűbb esport címe sem, League of Legendsben összesen nyolc csapat harcol majd az 1 millió dolláros nyereményalapért.

Ezeket olvastad már?

Július 4-étől indul a buli

Jövő hét csütörtökön 17:00-tól nyomjátok be az esport2tv Twitch-csatornát, ha szeretnétek magyarul, élőben követni az egyenes kieséses szakasz első Bo3-as szériáit. A sorsolás alapján mindegyik párharc kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, ugyanis a T1 a Bilibili Gamingnek, a Fnatic a Team Liquidnek vághat vissza az MSI-on elszenvedett vereségekért. A Top Esports a Gen.G-t, a G2 Esports a FlyQuestet kapta a negyeddöntőben, Chovynak és Capsnek jó esélye van arra, hogy egymással nézzenek farkasszemet az elődöntőben.

  • Július 4-én 17:00-tól BLG vs T1 (Bo3), 20:00-tól TL vs FNC (Bo3)
  • Július 5-én 17:00-tól GEN vs TES (Bo3), 20:00-tól G2 vs FLY (Bo3)

Július 6-án a két elődöntőt, 7-én a Bo5-ös finálét rendezik meg. Nincs vigaszág, nincsenek pihenőnapok, egy hosszabb hétvége alatt eldől, hogy mely együttes emelheti magasba a trófeát.

Újra a Gen.G ülhet fel a trónra, esetleg valakik letaszíthatják onnan Chovyékat? Hamarosan minden kiderül!

Kövess Minket!



Gamer szótár