Szeptemberben jön Stallone sikersorozatának 2. évada a Skyshowtimera

Szeptemberben jön Stallone sikersorozatának 2. évada a Skyshowtimera

A SkyShowtime bejelentette, hogy az Oscar®-jelölt Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa King című sikersorozat várva várt második évada szeptember 18-tól kizárólag a platformon érhető el, valamint bemutatták az új évad első teaserét is.

A jelenleg Oklahomában és Atlantában készülő sorozat vezető producerei az Oscar®-jelölt Taylor Sheridan, az Oscar®-jelölt és író Terence Winter, valamint a többszörösen díjra jelölt rendező, Craig Zisk. A sorozat producere az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios.

A második évadban Dwight (Stallone) és csapata tovább építik és védik növekvő birodalmukat Tulsában, ám rájönnek, hogy nem ők az egyetlenek, akik igényt tartanak a területükre. A Kansas City-i maffia és egy nagyon befolyásos helyi üzletember fenyegetése miatt Dwight azzal küzd, hogy biztonságban tartsa a családját és a csapatát, miközben minden ügyét kézben tartja. Ráadásul még mindig vannak befejezetlen ügyei New Yorkban.

A Tulsa Kingben hihetetlen színészgárda sorakozik fel: Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund és Dana Delany.

Taylor Sheridan, Terence Winter és Craig Zisk mellett a Tulsa King producerei David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Sylvester Stallone, Braden Aftergood és Keith Cox, a filmet pedig a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

A Tulsa King része Sheridan egyre bővülő világának a SkyShowtime platformján, amely a következőket tartalmazza: 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Lawmen: Bass Reeves, a hamarosan induló Landman, a Lioness második évada, amely jelenleg is készül, valamint a Yellowstone mind az öt évada.

A SkyShowtime közvetlenül a fogyasztók számára érhető el a SkyShowtime alkalmazáson keresztül az Apple iOS, tvOS, Android készülékek, Android TV, Google Chromecast, LG csatlakoztatott TV-k, Samsung Smart TV-k, kiválasztott forgalmazó partnerek piacain, valamint a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül.

Ezeket olvastad már?

A Standard előfizetés reklámokkal csomag ára havi 1999 Ft, a Standard, reklámmentes előfizetés ára pedig havi 2790 Ft.

Kövess Minket!



Gamer szótár