Russell Crowe-ról is megemlékezik a bitang véres és látványos Gladiator 2 trailer

Russell Crowe-ról is megemlékezik a bitang véres és látványos Gladiator 2 trailer

Látványos és brutális trailert kaptunk, de vajon képes lehet az első rész nyomdokaiba lépni a második felvonás?

Régóta várjuk már Ridley Scott történelmi drámáját, és végre elérkezett a pillanat, hogy belekóstoljunk a Gladiátor második részébe. A teljes filmre természetesen csak néhány hónap múlva lehet majd beülni a mozikba, ettől függetlenül a Paul Mescal, Pedro Pascal és Denzel Washingtont is felvonultató előzetes láttán hevesebben ver a szívünk.

Külön érdekessége a folytatásnak, hogy Pedro Pascal és Denzel Washington ismét megoszthatja a képernyőt egy alkotásban – korábban a The Equalizer 2-ben dolgoztak együtt –, de rajtuk kívül is lesznek még tehetséges színészek a történetben – például Connie Nielsen és Joseph Quinn, hogy csak néhány nevet említsünk.

Ridley Scott rendező a Vanity Fairen keresztül viccelődött nem is olyan rég Denzel karakterével, Macrinusszal:

„Denzel egy fegyverkereskedő, aki élelmiszert, acélt, bort és olajat szállít az európai seregeknek, illetve, lándzsákat, fegyvereket, ágyúkat és katapultokat készít. Tehát nagyon gazdag ember. Ahelyett, hogy versenylovakat gyűjtene, gladiátorokkal van tele az istállója. Gyönyörű. Egy aranyszínű Ferrarit vezet, szóval vettem neki egy aranyozott szekeret.”

Ezeket olvastad már?

Közben Pascal karaktere, Marcus Acacius állítólag Russell Crowe Maximusánál edződött.

„Ennek a film az ő örökségére épít. Nem lenne értelme, ha nem így lenne. A legjobbaktól tanult, így természetesen ez a becsületkódex beleivódott az életébe és a kiképzésébe. De a nap végén ő mégis egy másik ember. És ez nem változtathatja meg azt, aki ő.”

A Gladiátor II. a Russell Crowe nevével fémjelzett 2000-es filmjének a folytatása. A színész eredetileg úgy tervezte, hogy visszatér a második részben, azonban ez a terv végül füstbe ment. Már csak azért sem lett volna egyszerű őt visszahozni, mert a karaktere az első film végén meghalt. Íme az új trailer, amely bepillantást enged az új kalandba:

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN