Új forgatási fotókon a The Last of Us sorozat Ellie-je és Dinája

Új forgatási fotókon a The Last of Us sorozat Ellie-je és Dinája

A vancouveri forgatás díszletei mögé is betekintést nyerhettünk, hála egy arra sétáló The Last of Us rajongónak.

A The Last of Us nem csak a videójátékok médiumában, az HBO-n is hatalmas siker volt. A sorozat második évadát gyorsan berendelték, ám a tavalyi sztrájkok miatt egészen 2025-ig kell várni a következő, hét epizódból álló szezonra. A The Last of Us Part II történetének egy részét feldolgozó mű forgatásai jelenleg is zajlanak, így már nem csak hivatalos fotókon, hanem kiszivárgott képeken is megcsodálhatjuk azt, hogy hogyan is alakulnak a munkálatok.

A hét elején megjelent fotókon a Bella Ramsey által megformált Ellie-t, valamint a stábhoz újonnan csatlakozó Isabela Mercedet vehettük szemügyre. Utóbbi színésznő Dinát alakítja majd a sorozatban – a játékban őt romantikus szálak kötik Ellie-hez. De a két főszereplő megjelenése is sokat elárul arról, hogy mire számíthatunk. Először is, látható Ellie karján az ikonikus tetoválása, mellyel egy harapásnyomot rejt el. Másodszor, felettéb gyanús, hogy ez már a játék legfontosabb pillanata utáni jelenet lehet, mert fegyverekkel rohangálnak a szereplők.

Néhányan a kommentek között sérelmezték, hogy a színészek nem hasonlítanak a karakterekre, hogy túl tiszták a ruháik a képeken. De aztán egy rajongó a vancouver-i forgatás helyszínéről, a díszletekről is készített fotókat. Ezek pedig valami egészen fantasztikusan festenek, tényleg olyanok, mintha a játékból emelték volna ki őket. Szóval nehéz ennyi alapján eldönteni, hogy akkor most hanyag vagy pazar munkát végzett-e a produkcióért felelős társulat, jobb, ha megvárjuk az első előzeteseket mielőtt ítélkezünk.

Ti mit gondoltok? Jó lesz a második évad is?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár