Kövezzetek meg, de nem tetszik a Rick és Morty anime előzetese

Kövezzetek meg, de nem tetszik a Rick és Morty anime előzetese

Hát ez eddig nem a legtutibb, inkább jönne a 8. évad.

Nem akarok már megint én lenni a vészmadár, de muszáj leírnom: Nekem nem tetszik a Rick és Morty anime előzetese. Évek óta várjuk már ezt a spin-off showt, most pedig végre megérkezett a 10 epizódos széria első előzetese és... utoljára akkor csalódtam ekkorát, amikor nagyszüleim hűtőjében puncsos jégkrém helyett fagyott töltött paprikát találtam a jégkrémes dobozban. Nem vagyok egy nagy anime őrült, ez tény, ugyanakkor elismerem, hogy még ha a történet, a karakterek, a stílus nekem nem is tetszik egy-egy show esetében, de vannak gyönyörű szép animék. A Rick és Morty anime ellenben úgy fest, mintha az a Laci gyerek rajzolta volna, aki Béciről puskázta a dolgozatot, aki meg Jociról, aki meg Ádámról, szegény Lacihoz pedig már a valódi válaszok hibás, torz verziója jutott el.

Az sem nyerte el tetszésem, hogy teljesen más szinkronhangokat hallunk. Óriási hiszti és jajveszékelés előzte meg a fő széria 7. évadát, amikor kiderült, hogy Justin Roilandot leváltják, helyét új szinkronszínész veszi át. Az eredmény viszont páratlan, bár itt-ott feltűnik a különbség, összességében remekül szuperál az új hang. Az anime sorozatban viszont teljesen más hangokat hallunk majd, ami nekem bántja a fülem. Joe Daniels szólaltatja meg Ricket és Jerryt, Gabriel Regojo Mortyt, Donna Bella Litton Summert és Patricia Duran Beth-et.

De a kapott képsorok sem tartalmazzák azokat a bizonyos Rick és Morty hozzávalókat. Tény, hogy az eddigi évadok előzetesei is kellően elborultak és őrültek voltak, de mindig ott volt egy csipetnyi komolyság is, az a komolyság és sötétség, ami egyébként az összes Rick és Morty rész pikánságát adja, hiszen a széria nem csak örült poénokból áll, attól jóval több, jóval mélyebb és komorabb. Ha az anime széria csak az őrültséget tudja majd átvenni, akkor bizony pont a széria legértékesebb hozzávalóit hagyja majd ki a receptből.

Ezeket olvastad már?

A Rick és Morty: The Anime augusztus 15-én érkezik az Adult Swimre, egy nappal később pedig a Max kínálatába!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN