Magyarországon forog az NCIS spinoffja, ami két régi karakterről szól majd

Magyarországon forog az NCIS spinoffja, ami két régi karakterről szól majd

Évtizedes kihagyás után térnek vissza a képernyőre Ziva David és Tony DiNozzo az NCIS európai spinoffjában.

Elindult a Tony & Ziva című NCIS spinoff sorozat forgatása Budapesten, a főbb szerepekben pedig visszatérnek a címben is említett karaktereket megformáló Michael Weatherly és Cote de Pablo – írja a Variety. Weatherly még a 2013-2014. között futó 11., de Pablo a 2015-2016-os 13. évadban hagyta el az eredeti NCIS-t, amelyben egy párt alkottak és még egy gyerekük is született. Most azonban egy évtizednyi kihagyás után újra visszatérnek a képernyőre Tony DiNozzo és Ziva David szerepében, az immáron 12 éves lányukat, Talit, pedig az Alapítványból ismerős Isla Gie játsza majd.

Rajtuk kívül csatlakozik a szereplőgárdához Amita Suman (Árnyék és csontok) mint Tony biztonsági cégének műszaki vezetője, és Maximilian Osinski (Ted Lasso), aki egy orosz hackert alakít majd. Tony és Ziva csapatában pedig feltűnik majd Nassima Benchicou (Emily Párizsban), Julian Ovenden (Bridgerton), Terence Maynard (Coronation Street), Lara Rossi (The Watch) és James D'Arcy (Carter ügynök). A 10 epizódos évadot bár Budapesten forgatják, a magyar főváros is kénytelen lesz színésznek állni, ugyanis a történet főleg Párizsban játszódik majd, ahol a főszereplők immáron együtt nevelik lányukat.

Ezeket olvastad már?

Az NCIS: Európaként is ismert Tony & Ziva premierjének dátuma egyelőre nem ismert, bár ez érthető abból kifolyólag, hogy a forgatás is csak most indult el. Annyit viszont már tudni lehet, hogy a CBS Studios készíti és a Paramount fogja forgalmazni. Szóval ha a jövőben valaki streamingen keresné majd ezt a sorozatot, valószínűleg a hozzájuk fűződő szolgáltatások környékén érdemes első körben keresgélni.

Kövess Minket!



Gamer szótár