Női főszereplővel érkezik a John Woo által rendezett The Killer remake-je

Női főszereplővel érkezik a John Woo által rendezett The Killer remake-je

Itt a legendás film új változatának az előzetese, ami egyelőre nem nyűgözött le mindenkit.

A kínai származású John Woo nevéhez nem kisebb filmek fűződnek, mint például az Ál/ArcA felejtés bére vagy a Mission Impossible 2, de már ezek a hollywoodi sikerfilmek előtt is mesteri munkákat adott ki hazájában a keze közül, melyek közül az egyik az 1989-es The Killer. A film középpontjában egy fizetett gyilkos áll, aki nem akarja teljesíteni a megbízói által kapott feladatot, hogy végezzen egy vak nővel, ezzel magára vonva nemkívánatos személyek figyelmét. Már évtizedek óta esedékes volt egy remake, azonban úgy tűnik, hogy ennek most érkezett el az ideje.

Ugyanúgy Woo rendezésében érkezik a The Killer ráncfelvarrott verziója, melyben női főszereplőként Nathalie Emmanuelt láthatjuk, de feltűnik az előzetesben Omar SyDiana SilversSaiid Taghmaoui és Sam Worthington is. A több mint 2 perces kedvcsináló egyébként rendkívül látványos és akció dús, azonban nem sikerült levennie a rajongókat a lábukról, és sokan az eredeti film megszentségtelenítéseként tekinteken rá.

A The Killer remake változatáért az Unviersal felel, és van egy rossz hírünk a haza nézőknek, ugyanis a film a Pecockon debütál augusztus 23-án, ami hazánkban nem elérhető. Ha minden igaz, később viszont felkerül a SkyShowtime kínálatába is, így lehetőségünk lesz bepótolni a lemaradást.

Ti örültök annak, hogy remake készül a filmből?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN