Már nem kell választanod a TikTok és a CS2 között, hála ennek a célkeresztnek

Már nem kell választanod a TikTok és a CS2 között, hála ennek a célkeresztnek

Ha úgy érzed, hogy túl sokáig tudsz egy dologra koncentrálni CS2 közben, akkor itt a megoldás, hogy egy életre leszámolj ezen képességeddel.

Egy jó célkereszt majdnem annyira fontos a Counter-Strike 2-ben, mint egy jó PC vagy egér. De mi van azokkal a játékostársainkkal, akiket csak addig érdekel a játék, amíg életben vannak egy-egy körben? Azon túl, hogy végtelenül frusztráló tud ez lenni, még mindig jobb, ha csak csendben várják a folytatást, mint amikor behallatszódik, hogy azon nyomban teljes hangerőn tiktokoznak a telójukon. Akik szinttől függetlenül csak nyugodtan, eredményesen szeretnének játszani, biztosan találnának ilyenkor kreatív módokat a csapattársuk telefonjának elpusztítására, talán még pár cifra szavuk is lenne közben hozzá.

Szerencsére most már nincs szükség az erőszakra, mert itt a megoldás – vagy valami olyasmi. A CS:GO Rewind sorozatáról ismert youtuber-streamer, Vital, ugyanis megcsinálta az „agyrohasztó” célkeresztet, amivel akár játék közben is gyilkolhatod az agysejtjeid és csökkentheted a figyelmedet. Vital a héten több olyan Twitch streamet tartott, mely során a célkeresztjét lényegében négy párhuzamosan futó TikTok videóra cserélte le. Ha nem tudod ezt elképzelni, akkor lehet jobb az életed, mint gondolnád. Szóval előre szólunk, az alábbi felvételek a tisztes CS2 játékosok vérnyomására ártalmasak lehetnek:

Egyébként jobban megvizsgálva a fenti felvételt vagy akár Vital egy frisebb streamjét, semmi többről nincsen szó, mint egy közvetítő szoftverben futó, de célkeresztnek tűnő rétegről. Vagyis játék közben valójában a normális célkeresztjét használta a streamer, a nézőknek pedig odatette az „agyrohasztást”, hogy lekösse a figyelmüket. Ennek ellenére biztosak vagyunk benne, hogy ha a TikTok célkereszt valóban megoldható lenne, akkor most sokan sírva könyörögnének a receptért.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár