Ryan Reynolds hatalmas áldozatot hozott Deadpoolért

Ryan Reynolds hatalmas áldozatot hozott Deadpoolért

A franchise arca mesélt arról, hogyan születhetett meg valójában az első Deadpool-film.

Már csak néhány napot kell kibírnod, ugyanis jövő hét csütörtökön, azaz július 25-én végre a magyar mozikba kerül a Deadpool & Wolverine, amelyben Ryan Reynolds és Hugh Jackman közösen oldják meg a világ kisebb-nagyobb zűrös problémáit. A folytatás előtt egy nagyobb lélegzetvételű interjúra kapták el a 47 éves kanadai-amerikai színészt, aki olyan részleteket osztott meg a Marvel Cinematic Universe-be becsatornázott Deadpool-franchise első részéről, amit lehet még te sem tudtál.

Ezeket olvastad már?

Nehéz szülés volt

Nem volt egyszerű lenyomni a producerek torkán egy olyan szuperhősös mozit, amit altáji és alpári humorral, valamint tényleg R besorolású akciójelenetekkel pakoltak tele. Egy évtizeden keresztül munkálkodtak a háttérben a 20th Century Foxnál Reynoldsék, mire sikerült tető alá hozni a megállapodás. Az első lépést tehát megtették, de még mindig számos akadályt kellett leküzdeniük. A legnehezebb pillanatokban a sztár volt az, aki átlendítette a forgatási munkálatokat, ugyanis saját számlájáról utalta el a két forgatókönyvírónak (Rhett Reese-nek és Paul Wernicknek) az extra fizetését, hogy ők is testben, ne csak lélekben legyenek ott a jelenetek felvételekor. 

A Deadpool & Wolverine esetében a költségek és a kreatív megoldások közé kellett egyenlőségjelet tenni, ami lehet egyszerűnek tűnik, de egyáltalán nem az. A cél az volt, hogy ne költekezzenek túl, azaz hiába volt meg a büdzsé, azt ne áldozzák fel a még nagyobb, még látványosabb jelenetek oltárán, maradjanak két lábbal a talajon. Ebben is hatalmas szerepet játszott Reynolds, aki személyes projektjének tekinti a szériát, nem véletlen szerepel a neve az írók között is.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN