Budapesten van Brad Pitt, kis szerencsével te is összefuthatsz vele

Budapesten van Brad Pitt, kis szerencsével te is összefuthatsz vele

Budapesten és Mogyoródon lehet a legnagyobb eséllyel összefutni vele.

A hétvégén Magyarországra látogatott a száguldó cirkusz, csütörtöktől vasárnapig a Forma 1-es Magyar Nagydíjon szurkolhatunk kedvenc csapatunknak, kedvenc pilótáinknak. A cikk írásának a pillanatában épp a második szabadedzés zajlik, Leclerc pedig épp most törte össze a kocsit a 4-es és 5-ös kanyar között, reméljük az időmérőn és a futamon jobban teljesít majd. A szokásos neveken, a híres pilótákon kívül pedig egy igazi sztárvendég is a Magyar Nagydíjra érkezett. Itt van ugyanis Brad Pitt, aki még az F1 c. filmjéhez forgat.

Pitt karakterét Sonny Hayesnek hívják a filmben, aki ő maga is pilóta volt, de egy baleset után visszavonult. Évekkel később már fiatal pilóták mentoraként tér vissza, hogy őket vezesse a bajnoki cím felé vezető aszfaltozott úton. Az F1 egyelőre egy rövidke, nem sokat mutató előzetest kapott, ami az F1 rajongóknak mindenképpen érdekes lehet, aki viszont nem az, az valószínűleg nem talál majd egy percnyi élvezetet sem a filmben.

Brad Pitt nem hivatalos infók szerint egy belvárosi luxushotelben van, de forgatni nyilván Mogyoródon, a Hungaroringen forgat. Kis szerencsével még össze is lehet futni vele a városban, de senki ne számítson arra, hogy a Blaha mekiben eszik majd sajtbureszt az esti órákban.

Kövess Minket!



Gamer szótár