Harley még a főszereplőnél is őrültebb a Joker: Kétszemélyes téboly új előzetesében

Harley még a főszereplőnél is őrültebb a Joker: Kétszemélyes téboly új előzetesében

A Joker 2 új előzetesét egy 24 órás élő közvetítés keretein belül tárták a nagy nyilvánosság elé.

Három hónappal a film első trailerének megjelenése után július 23-án ismét nagy napra virradtunk, hiszen egy újabb előzetes érkezett a Joker második felvonásából. Érdekessége a dolognak, hogy egy különleges YouTube livestreammel egybekötve mutatják be az új kedvcsinálót, amelyre azért még nem nagyon volt példa. Egy visszaszámláló pedig pontosan jelezte, hogy mikor toppan be Joker és Harley a képernyőre. A felvételen egy üres tévéstúdió volt látható, a színpadon pedig egy nagy transzparens is helyet kapott, amelyen a Joker & Harley felirat olvasható.

Néhány rajongó egy szokatlan mintát is észrevett az adás alatt: a stúdió reflektorai villogtak, a tévé monitorai pedig időnként kikapcsoltak, ebből arra következtetve,

„A reflektorok villogása nem véletlenszerű mintázat. És az a bal szélső monitor, ami folyton átvált valamire. Nem tudom megmondani, hogy pontosan mi az... de nagyon érdekes.” – írta az egyik néző.

Ebből pedig látszik, hogy a különleges marketing rengeteg néző érdeklődését felkelti, hiszen szeretik az emberek a rejtélyeket, de akadnak olyanok is, akik mindent megtesznek a nyomozás érdekében.

A Joker: Kétszemélyes téboly (Joker: Folie à Deux) című filmben Joaquin Phoenix újra eljátssza a címszereplő gonosztevőt, más néven Arthur Flecket, a popdíva Lady Gaga pedig Harley Quinn/Dr Harleen Quinzel szerepében csatlakozott a stábhoz, és egyes bennfentesek szerint parádés munkát végzett. A karaktert korábban Margot Robbie alakította a DC-filmekben, az Öngyilkos osztagban, a Birds of Prey-ben és az Öngyilkos osztagban – maga a színésznő is elmondta, hogy nagyon örül Lady Gagának, mert egy teljesen másik perspektívából mutathatja be ezt a számára is olyan különleges személyt.

Ezeket olvastad már?

A második felvonásban az Alan Partridge: Alpha Papa (Alan Partridge) sztárja, Steve Coogan, az Avatar: Az utolsó léghajlítóból (The Last Airbender) ismert Ken Leung és A sziget szellemeiben (Inisherin Banshees) játszó Brendan Gleeson is feltűnik Gothamben, akik szerencsétlen módon belebotlanak a párosba, nem éppen kellemes körülmények között. Úgy tűnik, hogy az első részben elszabadított lázadás a tetőfokára hág, eközben az Arkham elmegyógyintézetbe átszállított Arthur újra értelmet talál az életében, ami nagyrészt Harley Queennek köszönhető. Az új előzetesből már sokkal jobb képet kapunk arról, hogy mire is gondoltak a készítők, amikor egy musicalnek szánták a második epizódot.

A Joker: Folie à Deux október 4-én kerül a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár