Oscar-jelölt színésznő lesz a Nobody 2 főgonosza

Oscar-jelölt színésznő lesz a Nobody 2 főgonosza

Sztárparádéra számíthatunk a 2025-ös folytatásban.

2021-ben váratlanul nagyot ment a Nobody, és ezzel az utóbbi évek egyik legsikeresebb akció-thrillerje lett. Annak ellenére, hogy a mögötte álló stúdió – 87North – mindössze 16 millió dolláros költségvetéssel dolgozott, a világszerte elért bevétel meghaladta az 57 millió dollárt. Ez természetesen rengeteg ember munkáját dicséri – a rendezőét, a forgatókönyvíróét és a producerekét is –, de elsősorban Bob Odenkirk vitte a hátán a filmet, aki a főszerep eljátszása mellett a többi munkálatból is rendesen kivette a részét. A rengeteg pozitív visszajelzést, és az anyagi sikert követően borítékolható volt, hogy idővel folytatást kap a történet, mely mára biztos lett, sőt, a napokban a Nobody 2 főgonoszáról is lehullt a lepel.

Nem kisebb név csatlakozik a következő részhez, mint Sharon Stone, Oscar-díj jelölt amerikai színésznő, akivel az elmúlt évtizedek során olyan nagy sikerű filmekben találkozhattunk, mint például a Casino, az Elemi ösztön, vagy Az emlékmás. Arról, hogy pontosan miről is fog szólni a folytatás, semmit sem árult el az Universal – bár valószínűsíthető, hogy Mansell ismét bajba kerül, melyből az ökle jelent kiutat –, mindenképpen bizakodásra ad okot, mikor nagy nevek csatlakoznak egy projekthez.

A Nobody 2-n egyébként ugyanaz a csapat dolgozik mint, akik az első részt is készítették, és a stúdió 2025. augusztus 15-ére tűzte ki a mozis bemutatót.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN