Keanu Reeves kegyetlen sérülést szenvedett új filmjének forgatásán

Keanu Reeves kegyetlen sérülést szenvedett új filmjének forgatásán

Egy teljesen ártatlan szituációból lett életének egyik legkomolyabb balesete.

Keanu Reevesre ma már legtöbben valószínűleg akcióhősként tekintenek, ami nem csoda, hiszen számos kiváló ebben a kategóriába tartozó filmben játszott főszerepet, melyekben gyakran kaszkadőröket megszégyenítő jeleneteket vitt végbe. Az ilyesféle forgatásokon viszonylag gyakoriak a balesetek, azonban Reeves nemrég meglepő módon egy vígjáték forgatásán szenvedett horrorsérülést.

Az 59 éves kanadai színész éppen a Good Fortune-t forgatta Seth Rogen és Aziz Ansari társaságában, mikor egy alapjáraton teljesen veszélytelen helyzetben kettérepedt a térdkalácsa. ReevesThe Late Show with Stephen Colbert televíziós műsorban való szereplése során, az alábbi módon emlékezett vissza a történtekre:

„Aziz Ansarival és Seth Rogennel forgattam egy jelenetet, és hideg merülést csináltunk. Imádtam, ott álltam, és befejeztük a jelenetet, és aztán tudod, mikor fázol, és elkezdesz csoszogni...? Csinálom a csoszogást a szobában, ahol védőszőnyegek voltak leborítva a padlóra, és az egyikbe, mint egy zsebbe beakadt a lábam a csoszogás közben, majd elvesztettem az egyensúlyom, de a térdem nem követte a testem. Ezután lassított felvételben elestem. A karjaimat kitettem, de aztán a térdem bánta, ugyanis a térdkalácsom a kettérepedt, akárcsak egy burgonyachips.” – mondta.

A készülőben lévő filmről egyelőre a fent elhangzottakon kívül nagyjából semmit sem tudni, de Reeves elmondása szerint azt mindenképpen megtanulta, hogy vígjátékot forgatni veszélyes feladat.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN