Dave Bautista elmondta mi mindenre hajlandó, hogy bekerüljön a Gunn-féle DCU-ba

Dave Bautista elmondta mi mindenre hajlandó, hogy bekerüljön a Gunn-féle DCU-ba

A Marvel után úgy tűnik meghódítaná a másik nagy képregényes univerzumot is.

Dave Bautista ugyan kategorikusan kijelentette, hogy végzett A galaxis őrzői szerepével, és többen nem hajlandó Drax bőrébe bújni, a DCU-ban James Gunn hívására viszont bármit szívesen eljátszana. Jelenleg úgy érzi 'küzd', hogy megtalálja a helyét a másik nagy képregény univerzumban, egy szerepen viszont rettentő sokat gondolkodik.

„Amikor fiatalabb voltam, Bane-t akartam eljátszani; ez volt az álomszerepem. Aztán eljutottam a karrierem egy olyan pontjára, amikor úgy éreztem, hogy egyszerűen már túl öreg vagyok ahhoz, hogy Bane bőrébe bújhassak. Azt hiszem elsősorban a fizikuma miatt, a karrierem és az életem ezen pontján egyszerűen nem tudnék igazságot tenni a karakterben. Aztán láttam valahol a neten, hogy valaki feltett egy képet, amin Lex Luthorként ábrázolt engem; egy idősebb Lex Luthorként. Megszállottja lettem ennek az ötletnek. Nyilvánvalóan ez csak egy koncepció marad, úgyhogy jelenleg azzal küzdök, hogy megtaláljam a helyem a DC-univerzumban. De tényleg mindenre hajlandó lennék, ha beválogatnak.” – mondta Bautista a ScreenRantnek.

Bautista korábban az MCU-ban tűnt fel több ízben is, köszönhetően A galaxis őrzői trilógiában játszott szerepének, amelynek során már dolgozhatott együtt James Gunnnal. Akkor Drax, a Pusztítót formálta meg, aki egy harcosból vált végül oszlopos tagjává az őrzőknek. A tavaly megjelent harmadik résszel a színész el is köszönt a szereptől és úgymond a Marvelnek is búcsút mondott.

Eközben a DCU Chapter One: Gods and Monsters első nagyszabású filmje épp a Superman lesz, amelyben David Corenswet és Rachel Brosnahan alakítja Clark Kentet és Lois Lane-t. A film 2025-ben repül be a mozikba, de külön érdekessége, hogy Lex Luthor is benne lesz, méghozzá Nicholas Hoult előadásában.

Ezeket olvastad már?

Amíg várjuk, hogy az új DCU beinduljon, egyelőre Bautistának sem marad más, mint a töprengés: vajon melyik karakter illene hozzá a legjobban ebből a világból, miután már betöltötte az 55. életévét?

Kövess Minket!



Gamer szótár