Hiába állt földbe, felmerült a Madame Web folytatásának lehetősége

Hiába állt földbe, felmerült a Madame Web folytatásának lehetősége

A veterán producer, Lorenzo di Bonaventura megtörte a csendet a Madame Web kapcsán, és elismerte, hogy a filmre adott reakciók szívszorítóak voltak.

A Sony eddigi produkcióit ismerve ismerve a legtöbb rajongó nem fűzött különösebben nagy reményeket a Madame Webhez – nemrég a Morbius rendezője is bevallotta, sajnálja, hogy köze volt hozzá. A Madame Webnek azonban minden eddigi alkotást sikerült alulmúlnia. A Rotten Tomatoes oldalán például 12%-kal debütált, és a mozis pályafutása végén mindössze 100,3 millió dollárt hozott össze, de ez senkinek nem okozott nagy meglepetést.

Annak ellenére, hogy lenyűgöző szereposztással és egy szuperhős-tapasztalattal rendelkező rendezővel büszkélkedhetett SJ Clarkson (Jessica Jones, The Defenders) személyében, a Madame Web-ben szinte semmi nem működött normálisan. Alighanem úgy fogunk rá emlékezni, mint a valaha készült egyik legrosszabb szuperhősfilmre.

Avi Arad producernek nem volt köze a Madame Webhez (ami a Marvellel való lehangoló múltját tekintve igazi meglepetés), Lorenzo di Bonaventurának viszont igen. Bár az ő nevéhez fűződik a G.I. Joe és a Transformers franchise, a jelenléte nyilvánvalóan nem sokat segített a Morbius írói által összetákolt film felfuttatásában.

Bonaventurát ennek ellenére mégis arról kérdezték meg a napokban, hogy van-e esély a Madame Web folytatására:

„Fogalmam sincs. Én, én tényleg nem tudom. Igen, az egy szívszorító élmény volt a moziban.”

Ezeket olvastad már?

Arra a kérdésre, hogy milyen érzés egy olyan filmet a mozikba engedni, ami nem tud kapcsolódni a rajongókhoz, Bonaventura a következőt válaszolta:

„Mintha egy fejsze lenne a fejedben.

Azt hiszem ez egy hosszabb beszélgetés lenne, amit szívesen lefolytatnék. Az egyik probléma a streaminggel az, hogy nem tudjuk, hogyan ítéljük meg a kudarcot vagy a sikert, igaz? A nyitóhétvége, amikor nem működik, csak kaptál egy pofont. És így a kudarc brutalitása miatt tényleg a következő filmre kell koncentrálnod.

„Én nem akarom még egyszer átélni ezt az élményt. Ez egy keményebb tapasztalat volt. Szóval azt hiszem, ennek sok köze van ahhoz, hogy milyen filmeket nézek most, és miként fogok hozzáállni ehhez a kérdéshez. Kétségtelenül van egy történet, amit el kell mesélni, ha arról van szó, hogy mi történt a Madame Web-bel. Dakota Johnson, Sydney Sweeney és Emma Roberts mind foglalkoztak a film hibáival, Clarkson azonban nem.”

Kövess Minket!



Gamer szótár