Hugh Jackman és Ryan Reynolds újraalkotta a Wolverine mémet, és imádjuk

Hugh Jackman és Ryan Reynolds újraalkotta a Wolverine mémet, és imádjuk

Minden lehetséges eszközt megragadtak a marketing szempontjából, és milyen jól csinálják.

Tavaly a Barbenheimer – a Barbie és az Oppenheimer jelensége – tarolta le az évet, idén viszont úgy tűnik ez a nyár, de még az is lehet, hogy az egész esztendő is a Deadpool és Wolverine-ról szól majd. A nyitóhétvégéjén ugyanis elképesztő eredményt sikerült elérnie a filmnek, nem csak megmentette a Disney féle MCU-t, de minden idők legtöbb bevételét hozó R-besorolású alkotása vált belőle.

Sok mindenből viccet csinál a film egyébként, de most Ryan Reynolds és Hugh Jackman, a Deadpool és Wolverine két főszereplője új szintre emelte a humort. Nagyon sokat tesznek azért, hogy minél több embernek kedvet szerezzenek a harmadik felvonáshoz, éppen nem csak sütkéreznek a Deadpool ésWolverine sikerében, hanem például az egyik legrégebbi és legikonikusabb mémet is újraalkották. Vasárnap mindketten megosztottak egy-egy képet a szomorú Rozsomák mém kapcsán (amely az „X-Men” 1993. január 30-i epizódjából származik).

Reynolds először az X-en osztotta meg a posztját. A két fotón a színész teljes Deadpool-felszerelésben látható, amint egy ágyon hanyatt fekszik, és egy bekeretezett fotót tart a kezében, amit Jackman Wolverine-nek öltözve megismételt.

„Máris hiányzik Hugh. #DeadpoolésWolverine” – írta a poszthoz egy piros és egy sárga szív mellé.

Jackman pedig az alábbiakat osztotta meg – kattints a képre a galéria megtekintéséhez:

„Wolverine és Deadpool a világ #1 filmje. Köszönöm MINDENKINEK! @VancityReynolds @ShawnLevyDirect @MarvStudios”

A szóban forgó mém az X-Men animációs sorozat egyik 1993-as epizódjáig nyúlik vissza. Abban a bizonyos részben Rozsomák duzzogva fekszik az ágyában, és egy fotót nézeget Küklopszról és Jean Grayről. A Know Your Meme szerint a mémet először Scarlett Johansson fotójával rakták fel a netre, és 2011-ben került fel a Redditre. A BuzzFeed népszerűsítésének hála 2012-ben az egyik legnépszerűbb mém vált belőle.

Legutóbb a Marvel hivatkozott a mémre 2021 novemberében, amikor bejelentette az X-Men '97 animációs sorozat folytatását.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár