Egy vezeték nélküli kaputelefonnal még komfortosabb a beszélgetés

Egy vezeték nélküli kaputelefonnal még komfortosabb a beszélgetés

A kaputelefon minden otthon életében központi szerepet tölt be. A vendégek, a postás és más érkező személyek is ezen keresztül tudnak velünk kommunikálni. A vezeték nélküli változat sokkal modernebb, praktikusabb, és a használata is kényelmesebb, mint a hagyományos eszközök esetében.

A vezeték nélküli kaputelefon előnyei

Ma már könnyedén beszerezhetünk egy ilyen modern eszközt. A BSTrade kaputelefon kínálatában többféle kialakítás érhető el. De mégis hogyan lehet vezeték nélküli egy ilyen “beépített” eszköz, ami alaptartozék minden családi házban? Áramellátásra természetesen szüksége van, viszont a kommunikációhoz, használathoz nem kell a vezetékekkel bajlódni.

A kiépítése, telepítése sokkal egyszerűbb, nem jár nagy átalakításokkal. Egy családi ház esetében akár több méter kábel lefektetésére is szükség lehet egy átlagos, vezetékes kaputelefon esetében, pláne, ha a kerítés, a kábel jó pár méterre található a bejárati ajtótól. 

A vezeték nélküli változat jelenti ilyenkor a legjobb megoldást. Az egyszerű telepítés mellett még az előnyei közé tartozik, hogy szinte bármilyen felületre lehet rögzíteni. Egyszerre akár több bejáratot is kezelhetünk a főmodul segítségével. Ha például otthon edzünk, kint vagyunk az udvaron és a szokásos, rendszeres testmozgásunkat végezzük, akkor sem kell aggódni, hogy esetleg nem halljuk a kaputelefon csörgését. Az okos, modern eszközök már a mobiltelefonra is tudnak értesítést küldeni, mivel ugyanazt a Wi-Fi hálózatot használják, mint a többi berendezés. Ha éppen várjuk a futárt, mert csomagot hoz, akkor sem kell folyamatosan a kaputelefon, a bejárat közelében tartózkodni.

Nyugodtan kimehetünk a kertbe, elég, ha a mobiltelefon ott van a zsebünkben. Ha valaki érkezik, csenget, arról azonnal értesítést fogunk kapni.

Akár kamerán is nézhetjük, ki érkezett hozzánk

Vannak olyan vezeték nélküli kaputelefonok, amelyekben beépített kamera is található. Így minden érkező személyt láthatunk, még mielőtt megadnánk az engedélyt a belépésre. Ezzel növelhetjük otthonunk biztonságát, sőt, a kültéri egységre még nyitásérzékelő is felszerelhető, hogy azonnal jelezzen, ha esetleg nyitva maradt az ajtó. Ha valaki csengetés nélkül jön be a kapun, arról is értesítést kapunk egyből.

Az ajtónyitás-vezérléshez egy darab mágneszárra vagy elektromos kapunyitóra van szükség csupán. A kamerával felszerelt vezeték nélküli kaputelefon éjszakai megvilágítóval is rendelkezik. 

Ideje lecserélni az elavult berendezést

A hagyományos kaputelefonok ideje lejárt, érdemes modernebb, kényelmesebb kialakítást választani. A vezeték nélküli modellek megfelelnek napjaink elvárásainak, sokkal egyszerűbb a használatuk és bárhol vagyunk a házban, garantáltan értesülni fogunk arról, ha valaki érkezik hozzánk vendégségbe.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Üzlet - Kutyaivartalanítás – pro és kontra

Ha azt a kérdést teszik fel, hogy mi is lehet közös a sportban és a kutyatartásban, arra nem biztos, hogy könnyen lehet válaszolni. Az mindenesetre biztos, hogy mind a kettő esetében vannak vitatott eljárások.

Üzlet - Mikor jön el a nyílászáró cseréje?

Lassan vége a nyári hónapoknak, közeleg a tél, a hideg reggelek és nappalok. Ez a fűtési szezont is magával hozza, amikor még nagyobb jelentősége van annak, hogy milyen nyílászárók találhatóak otthonunkban. Természetesen még bőven nem késő a cserét végrehajtani, de nem érdemes túl sokáig halogatni.

Üzlet - Legyen stílusos a kerted a növénytámaszok segítségével!

Ahogy egy sportpálya, úgy egy kert is csak akkor szép, ha rendezett. Különösen a futónövények hajlamosak elburjánzani. Ha nem gondozzuk őket és nem biztosítunk számukra olyan támaszokat, amelyekre felfuthatnak, akkor nem fognak megfelelő ütemben fejlődni, sőt, még a közlekedést is akadályozhatják.