Megjöttek az első fotók az új címet kapó Fantasztikus Négyes forgatásáról

Megjöttek az első fotók az új címet kapó Fantasztikus Négyes forgatásáról

Egy híres objektumot is ki lehet szúrni a jó minőségű képeken.

Közzétették az első díszletfotókat, és ezzel hivatalossá vált, hogy nekiláttak az új Fantasztikus Négyes reboot forgatásának. A képek betekintést engednek az új alkotás kulisszatitkaiba, de persze azért sok mindent nem árulnak el vele a készítők. Ami viszont még fontos a bejelentéssel kapcsolatban, hogy az MCU egyik legújabb alkotásának végre címet is adtak. A Reed Richards vezette csapat (Pedro Pascal - Reed Richards, Vanessa Kirby - Sue Storm (Láthatatlan nő), Joseph Quinn - Johnny Storm (Fáklya), Ebon Moss-Bachrach - Ben Grimm (a Lény)) új kalandját The Fantastic Four: First Steps (Fantasztikus Négyes: Első lépések) néven érdemes majd keresni a moziműsorban – feltehetően a 2025-ös esztendőben a bemutató is megtörténik.

A filmet egyébként Matt Shakman rendezheti, és a történet egy alternatív valóságban élő hősökre fog koncentrálni, a forgatás pedig Angliában zajlik. Egyelőre a hírek szerint a főszereplők még nem tették tiszteletüket a helyszínen, mert még mindig az építkezéssel van elfoglalva a stáb, de ettől függetlenül egyes jeleneteket már rögzítettek a mai nap folyamán – hivatalosan tehát július 31-én kezdődött meg a gyártás.

A Fantasztikus Négyek: First Steps tehát nem csak az MCU multiverzumának egy másik Földjén játszódik majd, hanem az időben is visszarepülünk, mert hőseinknek az 1960-as években kell majd megmenteniük a bolygót Galactusszal szemben. A csavar eközben az, hogy ennek a világnak az 1960-as évei ennek ellenére futurisztikusan néz ki a mi általunk ismert jelenhez képest is, mivel a történelem másképp alakult, mint a 616-os Földön. Ezért nem kell majd meglepődni, hogy New York City egyszerre lesz retro és futurisztikus hangulatú a filmben.

Ezeket olvastad már?

Az UnBoxPHD X fiókja által megosztott első képek között egyébként feltűnik a képregényekből ismert Baxter épület is, és a 4 szimbólumot ábrázoló felirat alapján valószínűleg ez a létesítmény teteje, ami leszálló platformként fog szolgálni, hasonlóan a Stark-toronyhoz a Bosszúállókban. A Baxterben játszódó részeket, már ami a belső felvételeket illeti, valószínűleg egy külön épületben vagy stúdióban forgatják majd le.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár