Hidegrázós előzetesen a Batman Ninja vs Yakuza League

Hidegrázós előzetesen a Batman Ninja vs Yakuza League

Továbbra is elképesztően jól néz ki ez a teljesen újragondolt japán Batman.

Sokféleképpen értelmezték már és vitték nagyvászonra vagy éppen kisképernyőre a Sötét Lovagot az évtizedek során. Az élőszereplős univerzumban jelenleg Robert Pattinson viseli a maszkot a csuklyát – Matt Reeves pedig már gőzerővel dolgozik a második részen –, eközben az Amazon Prime jövő hónapban egy új animációs sorozatot indít útjára, amelynek középpontjában, mily meglepő módon szintén a denevérember áll – Batman: Caped Crusader címmel. A Warner Bros rátett erre egy lapáttal az év elejei bejelentésével, miszerint nekiláttak a Batman Ninja folytatásának. Az idei Anime Expón meg végre megkaptuk az első előzetesét is a Batman Ninja Vs. Yakuza League-nek.

Az új promóciós anyagból az vehető ki, hogy Batman kénytelen megküzdeni Zöld Lámpással (Jessica Cruz), Aquamannal, Flash-sel és Wonder Womannel is. Persze ezek nem azok a hősök, akiket a DC-rajongók korábban már megismertek, mivel mindegyikük új, veszélyes külsőt öltött, miután áttértek a sötét oldalra. Az eredeti Batman Ninja animációs filmhez hasonlóan Bruce is más jelmezt visel, amely igyekszik hűen tükrözni a feudális Japánt.

Ezeket olvastad már?

A első felvonásban Batman a legnagyobb ellenségeivel szállt szembe, és bár Joker, Gorilla Grodd, illetve a többi gothami gonosztevő önmagában is kemény volt, a velejéig gonosz Igazság Ligája már egészen más tészta, már csak azért is, mert ebben az eposzban Yakuza Ligának nevezték át őket.

„Japán legjobb művészei újragondolták Batmant és ellenfeleit ebben az úttörő anime-filmben. Egy teljesen új történetben a Sötét Lovag egy olyan országba utazik, amelyet kardforgató szamurájok és nindzsa bérgyilkosok uralnak. Gotham Cityben kezdődik a sztori, amikor Gorilla Grodd időutazó gépe meghibásodik, és emiatt zsarnoki gonosztevők egy őrült csapatát visszateleportálja az időben, hogy terrorizálják a középkori Japánt. A legelvetemültebb Lord Joker, aki a feudális államok feletti teljes uralomra és a legendás Batman végleges kiirtására törekszik. Vajon a Sötét lovag képes lesz megakadályozni, hogy átírják a történelmet? Nézd meg, ahogy egy ősi legenda életre kel ebben a lenyűgözően megvalósított, adrenalinban gazdag Batman-saga folytatásában.”

Kövess Minket!



Gamer szótár