Ömlik a pénz a Hawk Tuah lányhoz, aki hamarosan saját reality műsort is kap

Ömlik a pénz a Hawk Tuah lányhoz, aki hamarosan saját reality műsort is kap

A könnyen jött hírnév úgy tűnik egy valag pénzt ér a mókás lány számára.

Időnként az internet ereje csodákra képes, főleg, ha arról van szó, hogy valakit felkapjon és 15 perc erejéig híressé tegyen. Ebben azonban sokkal nagyobb lehetőség rejlik, ha valaki ki is tudja használni. Nincs ez most sem másként, Haliey Welch ugyanis szeretné kihozni a legtöbbet abból, hogy néhány hete ő az egyik legünnepeltebb sztárja a virtuális világnak. A legtöbben alighanem csak 'Hawk Tuah' lányként ismerhetik, de hamarosan egy új oldalát is megmutathatja majd, mert küszöbön áll egy TV-s szerződése.

Mielőtt még folytatnánk a sztorit, érdemes gyorsan szót ejteni arról is, hogy mi a fene az a 'Hawk Tuah'. Nos, ez igen egyszerű: egy interjúban feltették neki azt a kérdést, hogy mivel lehet egy férfit megőrjíteni a hálószobában, amire az volt a válasza:

„Add meg neki a hawk tuah-t, és köpj rá a micsodájára.”

Már az interjú előtt elvileg kilépett az előző munkahelyéről, ezért pont kapóra jött neki a 15 perc hírnév, amit szeretne most alaposan meg is lovagolni. Olyannyira imádják a hölgyet a rajongói, hogy mostanában Welch már 30 ezer dollárt is elkérhet egy fellépésért – ez nagyjából 11 millió forintot jelent. Ráadásul egy helyi vállalkozó is meglátta benne a lehetőséget, és azóta a vele készített dedikált termékből nagyjából 65 ezer dollárt hoztak össze pár nap leforgása alatt.

Ez a szenzáció nagy port kavar a tinseltown-i producerek körében is, akik most egy valóságshow-t szeretnének az élete köré építeni. Úgy tudni, hogy nagynevű showrunnerek és producerek már keresik a Hailey környezetében élő embereket, mert szeretnék megvitatni, milyen műsorral tudnák az ő életét a legjobban bemutatni.

Ezeket olvastad már?

Haliey eközben még mindig töri a fejét, hogy mit akar kezdeni ezzel a rögtönzött hírnévvel, de a bennfentesek szerint a menedzsment csapata a július negyedik hétvégét azzal töltötte, hogy producerekkel és tehetségkutató ügynökségekkel találkozgattak.

Hamarosan tehát a Hawk Tuah lány Hollywoodot is meghódíthatja, szóval érdemes figyelemmel követni az eseményeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN