Hát persze, hogy lesz új Anakonda-film is, és ez a két híres színész szerepelhet benne

Hát persze, hogy lesz új Anakonda-film is, és ez a két híres színész szerepelhet benne

A Jennifer Lopez főszereplésével készült kígyós horrort anno durván lehúzták a kritikusok, hiszen lássuk be, nem egy filmtörténeti remekműről van szó, az eltelt évek alatt azonban mégis kultikus lett. Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy az Álomgyár megpróbálkozik egy új Anakonda-filmmel.

Az eredeti Anakonda-fim 1997-ben debütált a mozikban olyan színészekkel a főszerepben, mint Ice Cube, Owen Wilson, Eric Stoltz, Jonathan Hyde, Jon Voight vagy a fentebb is említett Jennifer Lopez. A történet egy dokumentumfilmes stábot követ, melynek tagjai az Amazonas vidékén dolgoznak, amikor összeakadnak egy öntörvényű hüllővadásszal, akinek feltett szándéka elfogni a folyóban portyázó 16 méteres anakodnát. A vadász célja elérése érdekében arra kényszeríti a csapatot, hogy segítsenek neki a termetes kígyó elfogásában, és ennek persze nagyon nem lesz jó vége. A filmet masszív rajongótábora közel harminc év elteltével is élteti, és mivel egyébként is a remake-ek, rebootok korát éljük, tulajdonképpen semmi meglepő nincs abban, hogy Hollywood szerint itt az ideje feltámasztani a trash kaland horrorfilmet.

Az új Anakonda-filmről eddig nem sokat lehetett tudni, csupán pletyka szinten lehetett arról hallani, hogy a Nicolas Cage és Pedro Pascal főszereplésével készült A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya direktora, Tom Gormican ülhet a rendezői székbe, valamint társszerzőként is részt vehet a projektben. Ezt a The Hollywood Reporter friss jelentése is megerősíti, kiegészítve azzal a hírrel, hogy belső források szerint Jack Black és Paul Rudd tárgyalásokat folytat a szörnyhorror újragondolása kapcsán – hogy pontosan kiket alakíthatnak majd a színészek, azt viszont egyelőre titok övezi.

A THR továbbá arról is ír, hogy a Columbia Pictures által készített film sztorija egy baráti társaságot követ majd, akik úgy akarják áthidalni az életközepi válságot, hogy elmennek egy esőerdőbe (hova máshova), hogy leforgassák kedvenc fiatalkori filmjüket. Ezzel pedig meglehetősen brutális és nem várt események veszik kezdetét gigantikus kígyókkal és erőszakos bűnözőkkel vegyítve. 

Az eredeti dzsungelhorror egyébként nem teljesített rosszul a mozikban, 136 millió dollár bevételt hozott világszerte, 2004-ben pedig kapott egy folytatást is az Anakonda 2. – A véres orchidea címmel, amit további három televíziós sorozat követett.

Borítókép forrása: Sony Pictures Home Entertainment

Fotó forrása: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic; Karwai Tang/WireImage; The Hollywood Reporter 

Kövess Minket!



Gamer szótár