Nicolas Cage-et  megvádolták, hogy vámpír, egy fotó volt az oka

Nicolas Cage-et megvádolták, hogy vámpír, egy fotó volt az oka

A Cage vámpírságáról szóló pletykát az robbantotta ki, hogy felbukkant egy 1800-as években készült fotó a neten, amely egy olyan férfit ábrázol, aki feltűnően hasonlít a hollywoodi színészre.

Nicolas Cage még 2012-ben szerepelt David Letterman híres beszélgetős műsorában, ahol többek közt az is szóba került, hogy az a hír járja, a színész vámpír. A pletykát egy 1870-ben készült fotó robbantotta ki, ami az eBay-en bukkant fel először, és egy Bristol környéki férfit ábrázol egy széken ülve. 

Személy szerint úgy gondolom, hogy ő az [szerk.: Nicolas Cage], és valamiféle élőhalott, vámpír lehet, aki körülbelül 75 évente új személyazonosságot vesz fel. 150 év múlva lehet, hogy politikusként, szektavezérként vagy épp egy talkshow műsorvezeteőjeként látjuk viszont” – írta a fotóhoz egy Settle-ben élő férfi, aki nem volt szívbajos, 1 millió dollárt kért az aukciós oldalon a fényképért cserébe, amelyen szerinte a vérszívó Nicolas Cage szerepel. 

Hogy a férfinak sikerült-e túladnia a felhype-olt fotón, arról nem szól a The Hollywood Reporter cikke, az mindenesetre biztos, hogy a színésznek végül David Letterman műsorában, a saját szavaival kellett bizonyítania, hogy nem szokása vért inni, és tudomása szerint nem is örökéletű.

"Hát nézd, én nem iszom vért, és amikor utoljára belenéztem a tükörbe, még tükörképem is volt” – mondta a színész, finoman megjegyezve, hogy a fotón látható úriember inkább csak egy rossz koppintás.

A sztárt egyébként láthattuk már a hírhedt vámpír gróf, Drakula szerepében a Renfield című horrorvígjátékban, ami ugyan nem aratott osztatlan sikert, Cage színészi játékát azonban alapvetően ebben is dicsérték. Hogy fogjuk-e még vérszívóként látni, nem tudni, bár a színész a Renfield premierje előtt azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha a vámpírok atyja saját filmet kapna, ahol előtérbe kerülhetne a személyisége – az mondjuk más kérdés, hogy azóta sem érkezett hír Cage önálló Drakula-filmjéről.

Borítókép forrása: Daily Mail 

Fotó forrása: The Thanatos Archive 

Kövess Minket!



Gamer szótár