Milyen felszereléseket kérhetünk az épített medencénkre?

Milyen felszereléseket kérhetünk az épített medencénkre?

Számos oka lehet annak, ha valaki nyáron felkeres egy közeli tópartot. Lehet, hogy csak hűsölni szeretne egy kicsit a kellemesen hideg vízben, de az is lehet, hogy kifejezetten szereti a vízi sportokat, amiket ilyenkor előszeretettel űzhet.

Bármelyikre is vágyunk, a kívánságunk könnyen megvalósulhat, ha ott van az udvarunkon egy Magiline medence, az ugyanis nemcsak a strandolásra, csobbanásra ad lehetőséget, hanem akár az úszásra is. Ehhez persze az kell, hogy kellően hosszú és mély legyen, de ennek semmi akadálya sincsen, egy ilyen medence ugyanis 100%-ban az elképzeléseink szerint épül meg. 

Még arról is dönthetünk, hogy milyen felszerelések kerüljenek rá. Ezek lehetnek olyanok, amik valamilyen kényelmi funkciót töltenek be, de lehetnek olyanok is, amik a medencehasználat biztonságát növelik.

Pontosan milyen lehetőségeink is vannak ezzel kapcsolatban? Milyen extra felszereléseket kérhetünk? A teljesség igénye nélkül, mai cikkünkben összeszedtünk néhányat, lássuk!

Okostelefonnal történő vezérlés

Gondoljunk csak bele, mekkora könnyebbség lenne, ha a medencénket távolról, az okostelefonunkkal tudnánk vezérelni. Például bekapcsolhatjuk a fűtést, hogy mire este hazaérünk, még tudjunk egyet csobbanni a vízben. Ez persze csak egy példa volt, ezenkívül számos egyéb funkció – például világítás, medencetöltés, vízszűrés – vezérelhető.

Túltöltés elleni védelem

A párolgás, illetve a strandolás miatt előfordulhat, hogy kisebb lesz a vízszint a medencében, ez azonban könnyen orvosolható, ha rendelkezünk egy automata víztöltő berendezéssel. Érdemes olyat beszereltetni, ami túltöltés elleni védelmet is biztosít, így elkerülhető, hogy a víz túlcsorduljon.

Riasztó, ami figyelmeztet a vízbe esésre

Igazi rémálom még a gondolat is, hogy valaki véletlenül vízbe esik, de ma már vannak olyan készülékek is, amik azonnal figyelmeztetnek, ha ez megtörténik. A riasztó azonnal jelez, ha vízbe esett testet érzékel, így még időben meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy senkinek ne legyen baja.

Fűtés és világítás

A fűtés lehetővé teszi azt, hogy a medence vizét mindig kellemes hőmérsékleten tartsuk, és ne hűljön hidegebb időben sem. A világítással pedig sokkal hangulatosabbá tehetjük az esti strandolást, illetve jól láthatóvá is, ezzel elkerülve a véletlen vízbe eséseket.

Medencefedés

A fedéssel pedig megakadályozhatjuk, hogy belehulljanak a vízbe a szennyeződések, csökkenthetjük vele a párolgást, sőt akár 1-2 hónappal ki is tolhatjuk a strandszezont.

A sort még bőven lehetne folytatni, ugyanis még sokféle extra felszerelés kérhető az épített medencénkre, ezek azonban a legfontosabbak közé tartoznak, melyek kényelmesebbé vagy biztonságosabbá tudják tenni a használatát.

Ha már nem kérdés, hogy az épített medence az, amire szükségünk van, akkor vegyük fel a szakértőkkel a kapcsolatot, és kérjünk időpontot egy előzetes konzultációra például a Magiline Hungary weboldalán. Ezt követően néhány napon belül meg is kapjuk az árajánlatot, melynek elfogadása után el is kezdődhet a munka.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - Fedezzük fel a szagtalan főzést plazmaszűrő alkalmazásával!

A szagtalan főzés legtökéletesebb megoldása a páraelszívókban elhelyezett plazmaszűrő. Ezek a szűrők a levegőt tisztítják, javítják annak minőségét, sőt az allergén anyagokat, polleneket, penészt, poratkákat, vírusokat és baktériumokat eltávolítják, mindezt vegyi adalékanyagok nélkül.

Üzlet - Mire lesz szüksége a gondtalan medencézéshez?

Egy medence építése, kialakítása sokkal összetettebb dolog, mint azt elsőre gondolhatná. A medence üzemeltetése nem merül ki abban, hogy telepítik és feltöltik vízzel. Számos egyéb kiegészítő kellékre lesz még szükség ahhoz, hogy tényleg élvezni tudja a medencézés adta örömöket. 

Üzlet - Rejtse el kopasz foltjait hajtetoválással!

A kopaszodás a férfiak egy igen széles körét érintő probléma, azonban ma már több módszer is elérhető a zavaró foltok eltüntetésére. Cikkünkben bemutatjuk a hajtetoválás legfőbb előnyeit, illetve azt, hogy kinek érdemes igénybe vennie egy ilyen kezelést.