Mire lesz szüksége a gondtalan medencézéshez?

Mire lesz szüksége a gondtalan medencézéshez?

Egy medence építése, kialakítása sokkal összetettebb dolog, mint azt elsőre gondolhatná. A medence üzemeltetése nem merül ki abban, hogy telepítik és feltöltik vízzel. Számos egyéb kiegészítő kellékre lesz még szükség ahhoz, hogy tényleg élvezni tudja a medencézés adta örömöket. 

Például a mindig tiszta, egészséges víz és a kényelmes, biztonságos ki- és beszállás is elengedhetetlenül szükségesek lesznek.

A Kerex Zugló Uszodatechnikai Kft. profi medenceépítés szolgáltatása mellett a medence használatához szükséges kellékeket, mint a víztisztító szerek, medenceporszívók, medencetakarók széles választékát is biztosítja.

Mik a medencehasználat nélkülözhetetlen kellékei?

A medencék használatát különböző eszközök, kiegészítők tehetik kényelmesebbé, az üzemeltetését pedig gazdaságosabbá. A létrák és kapaszkodók segítik elő a komfortos, biztonságos ki- és belépést. A burkolófóliák pedig egyedi megjelenést adnak neki.

A megfelelő vízminőség fenntartásához szükség lesz a pH-, klór- és brómszint mérésére, valamint ezek beállításához szükséges vízkezelő szerekre is, hogy elkerülhető legyen a medence vizének algásodása és idő előtti cseréje. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy hányszor kell lecserélni a szezonban a medence teljes vizét egy esetleges fertőzés miatt.

Egy vízforgató, vízszűrő, vízhőmérő, szivattyú, fertőtlenítő berendezés, vagy a vegyszeradagoló szintén nélkülözhetetlen lesz a medencék használata során a problémák elkerüléséhez.

Miért kell rendszeresen karbantartani a medencéket?

A medencék rendszeres takarítása előfeltétele, hogy elkerülje a medencék vizében a baktériumok elszaporodását, mely felborítja a víz pH-egyensúlyát. Ahhoz, hogy mindig kristálytiszta legyen a medencéjének a vize, muszáj vízkezelő szereket használni. E téren a különböző pelyhesítők, algagátlók, a klór, a vízkőgátló lesz a tulajdonosok segítségére.

Az olyan külső környezeti szennyeződések, mint a rovarok, levelek, pollenek, por, illetve a haj és a bőr hámrétegei egy medenceporszívó és a fölöző-, valamint a fenékhálók használatával távolíthatóak el. De egy takarófólia vagy medencetető is nagy segítség lehet ezeknek a szennyeződéseknek a minimalizálásához a medence használata során.

Hogyan hosszabbíthatja meg a medencézési szezont?

Ahhoz, hogy ne csak a meleg nyári hónapok alatt lehessen élvezni a kültéri medencékben való fürdőzést, úszást, sportolást, olyan eszközök segítségét veheti igénybe, mint a medence vizének fűtésére szolgáló hőszivattyú vagy hőcserélő. 

Így akár 2-2 hónappal is kitolhatja a medencézési szezont a nyár beköszönte előtt vagy után. A már felfűtött medence vizének hőmérsékletét pedig egy medencetakaró fólia segítségével lehetséges hosszabb ideig megőrizni.

Amennyiben tehát medence építése, felújítása előtt áll, érdemes érdeklődnie a honlapon megadott elérhetőségeken, hogy megtalálhassa a legjobb és legszükségesebb kiegészítőket, amik segítségével hosszú ideig tiszta marad a medencéjének vize, és még örömtelibb lesz a fürdőzés.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Üzlet - Fedezzük fel a szagtalan főzést plazmaszűrő alkalmazásával!

A szagtalan főzés legtökéletesebb megoldása a páraelszívókban elhelyezett plazmaszűrő. Ezek a szűrők a levegőt tisztítják, javítják annak minőségét, sőt az allergén anyagokat, polleneket, penészt, poratkákat, vírusokat és baktériumokat eltávolítják, mindezt vegyi adalékanyagok nélkül.

Üzlet - Rejtse el kopasz foltjait hajtetoválással!

A kopaszodás a férfiak egy igen széles körét érintő probléma, azonban ma már több módszer is elérhető a zavaró foltok eltüntetésére. Cikkünkben bemutatjuk a hajtetoválás legfőbb előnyeit, illetve azt, hogy kinek érdemes igénybe vennie egy ilyen kezelést.