Rejtse el kopasz foltjait hajtetoválással!

Rejtse el kopasz foltjait hajtetoválással!

A kopaszodás a férfiak egy igen széles körét érintő probléma, azonban ma már több módszer is elérhető a zavaró foltok eltüntetésére. Cikkünkben bemutatjuk a hajtetoválás legfőbb előnyeit, illetve azt, hogy kinek érdemes igénybe vennie egy ilyen kezelést.

Mi a hajtetoválás?

A hajtetoválás, más néven fejbőr mikropigmentáció egy olyan minimálisan invazív hajhullás elleni kezelés, amely segítségével sűríthetők a páciens fejbőrén ékeskedő ritkás területek. A hajhullás sajnos sok nehéz pillanatot tud okozni, ez viszont egy idő után akár a magabiztosságunkra is hatással lehet. 

A Matrix Hajtetoválás fejbőr mikropigmentációs eljárása segíthet abban, hogy visszanyerhessük régi önbizalmunkat. Mivel a kopaszodás problémája sokszor nem bizonyul megoldhatónak, ezért az egyetlen megoldást az esztétikai kezelések nyújtják. 

Ha Ön is vágyik rá, hogy ne a fejbőrén látható kopasz foltok alapján alakítsák ki az első benyomást, érdemes konzultálnia az illetékes szakemberekkel, akik szívesen segítenek nemcsak a kivitelezésben, de a tervezési folyamatban is. Mivel minden igény részletesen megvitatásra kerül a beavatkozás előtt, ezért nem kell tartani attól, hogy esetleg nem lesz elégedett az eredménnyel. 

Kinek ajánlott a kezelés?

A mikropigmentációs eljárás során a szakemberek pigmentek ezreit viszik fel azokra a területekre, ahol az ügyfél nem elégedett a haja mennyiségével. Bár ebben az esetben csak kis méretű pigmentekről beszélünk, egészen látványos, mégis természetes hatás érhető el a kezelés segítségével. 

Az eredmény tehát egy “vastagabb”, borostás haj illúziója lesz, ami akár 10 évet is fiatalíthat egy-egy páciens megjelenésén. Ez kiváló lehet akár teljesen kopasz fejbőr esetén is, de részleges hajhullás, hajritkulás esetén is működik, hiszen a hajtetoválástól optikailag jóval sűrűbbnek fog látszódni a frizura. 

Ezenfelül alkalmas lehet még műtétből adódó hegek, baleseti sebek elrejtésére is, hiszen a pigmentek kiválóan képesek elfedni az ilyen “szépséghibákat” is. 

A hajtetoválás előnyei

Az eljárás egyik legfőbb előnye, hogy jóval egyszerűbben kivitelezhető, mint például egy hajátültetés, viszont szinte azonnal élvezhetjük annak eredményét. Hajbeültetés esetén ugyanis akár 1 évet is várnia kell az ügyfélnek arra, hogy kinőjön a haj az átültetett hagymákból, hajtetoválás esetében viszont már a pár napos felépülési időt követően viselhetjük a sportos, borostás frizuránkat. 

Ezenfelül természetesen nem mehetünk el az anyagi szempontok mellett sem, hiszen a hajtetoválás jóval kisebb költségből is megoldható, mintha az átültetés mellett döntenénk. Ha Ön tehát egy egyszerű, gyors és megfizethető eljárást keres kopaszodásának vagy szépséghibáinak elfedésére, ez a kezelés kiválóan meg fog felelni.

A kopaszodás nem csak esztétikai szempontból jelent gondot, hiszen hatással lehet az önbizalmunkra is, ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Hajtetoválással azonban könnyedén és rövid idő alatt megszabadulhatunk ettől a problémától.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - Fedezzük fel a szagtalan főzést plazmaszűrő alkalmazásával!

A szagtalan főzés legtökéletesebb megoldása a páraelszívókban elhelyezett plazmaszűrő. Ezek a szűrők a levegőt tisztítják, javítják annak minőségét, sőt az allergén anyagokat, polleneket, penészt, poratkákat, vírusokat és baktériumokat eltávolítják, mindezt vegyi adalékanyagok nélkül.

Üzlet - Mire lesz szüksége a gondtalan medencézéshez?

Egy medence építése, kialakítása sokkal összetettebb dolog, mint azt elsőre gondolhatná. A medence üzemeltetése nem merül ki abban, hogy telepítik és feltöltik vízzel. Számos egyéb kiegészítő kellékre lesz még szükség ahhoz, hogy tényleg élvezni tudja a medencézés adta örömöket.