TikTokon fedték fel, hogy kit játszik Keanu Reeves a Sonic 3-ban

TikTokon fedték fel, hogy kit játszik Keanu Reeves a Sonic 3-ban

Végre fény derült rá, hogy ki kelti életre a főgonoszt, de ha minden igaz, akkor már az első trailer sincs messze.

Néhány hónappal ezelőtt a The Hollywood Reporter cikke azt állította, hogy Keanu Reeves kapta meg Shadow szerepét a Sonic, a sündisznó 3. részében (Sonic the Hedgehog 3). Ez még áprilisban történt meg, de a Paramount akkor erősen hallgatott a dologról. Miközben mindenki várja a következő felvonást és a híreket, a film hivatalos TikTok fiókja egy új videóval rukkolt elő, és alighanem ezzel az utalással tényleg világossá vált, Keanu Reeves nem hiányzik majd a kalandból. A felvétel alapján a franchise főszereplője is pontosan ezért imádkozott, és végül megkapja ajándékba a nagyszerű színészt, aki szerinte egy nemzeti kincs. Az 1994-es Féktelenül (Speed) című filmből láthatunk egy egymásodperces bejátszást, de a hallottak alapján – azt üvölti Keanu: 'Ha megtalállak...' – nem lennénk a sündisznó helyében. Íme a videó:

@sonicmovie

foreSHADOWing

♬ Sonic the Hedgehog Now on Digital - sonicmovie

A klip felbukkanása valószínűleg arra enged következtetni, hogy hamarosan a hivatalos bejelentésre is sor kerülhet. A harmadik felvonás megjelenési dátumát már tudjuk, hiszen a stúdió egyértelműen ragaszkodik a december 20-ához, Keanue szereplése viszont nem volt eddig egyértelmű, de talán ez a kis mókás videó minden kétséget eloszlat.

Sajnos nem életnagyságban kapjuk meg a színészt a folytatásban, hiszen csak a hangjával igyekszik majd még emlékezetesebbé tenni a produkciót. Ennek ellenére ez egy remek szerep a számára. Shadow-t még a Sonic 2 legvégén mutatták be, bár akkor egyáltalán nem szólalt meg. A rajongók egy része az elmúlt két évet azzal töltötte, hogy kitalálja, vajon ki fogja életre kelteni a karaktert, de alighanem jól döntött a stúdió. A sztoriról egyébként szintén nem sokat tudni, ámbár úgy tűnik, hogy a kaland alapját a Sega Dreamcastra 2001-ben megjelent Sonic Adventure 2 videojáték adhatja. Ebben jelent meg ugyanis először Shadow, ráadásul a kiadó kezdetben nem tervezte, hogy visszatér majd a későbbiekben. A népszerűsége azonban olyan nagy lett, hogy végül több új játékban is felbukkant, illetve más médiumokban is tiszteletét tette.

Míg a Paramount hallgatott a harmadik Sonic-filmmel kapcsolatban, a Sega az elmúlt hónapokban számos promócióval növelte a hype-ot Shadow körül. Októberben jelenik meg a Sonic x Shadow Generations, amelyben megtalálható egy jól ismert Sonic-játék remastere is. A LEGO is készül egy új Shadow szettel, ami egy nagyméretű, a karakter fejét formázó építmény lesz.

Ezeket olvastad már?

Most már csak győzzük kivárni, hogy az év utolsó hónapjában beülhessünk majd rá a moziba.

Kövess Minket!



Gamer szótár