500 000 forintos összdíjazással vár a LoL Gladiátorok Arénája!

500 000 forintos összdíjazással vár a LoL Gladiátorok Arénája!

Itt a legjobb őszindító program, egy jó kis arénázás hatalmas nyereményekért!

Ha mindig arról álmodoztál, hogy milyen lehet valódi tétekért összecsapni a League of Legends Arena játékmódjában, akkor ez a te napod! Elindult a jelentkezés az Edifier Afterglow Esport Egyesület által szervezett Gladiátorok Arénájára, ahol 500 000 Ft a tét. 

Ezeket olvastad már?

Hogyan nevezhetsz a versenyre?

  1. lépés: Látogass el az Esportmanager erre dedikált aloldalára!
  2. lépés: Regisztrálj, vagy lépj be egy már meglévő fiókoddal!
  3. lépés: Add le a nevezésed!
  4. lépés: Szeptember 1-jén 13:00 és 14:00 között erősítsd meg nevezésed a checkin alatt!
  5. lépés: Szeptember 1-jén 14:00-tól vágj bele a küzdelmekbe!

A selejtező legjobb négy párosa továbbjut a szeptember 7-én megrendezésre kerülő döntőre, amit Pierce kommentál majd az esport2tv Twitch csatornán 14:00-s kezdéssel. Kérdésed van a lebonyolítással kapcsolatban, akkor kattints a szabályzatra, ahol minden választ megtalálsz!

Hatalmas nyeremények és a streamerek

A döntő napján a kvalifikáltak mellett felbukkan majd Paresz, bLYYY, Fejeslovas, Kulacs, Paulusz és Fisztt is, ugyanis ez a négyes meghívást kapott a Gladiátorok Arénájának utolsó szakaszába. A nyereményekre ők is fenik a fogukat, de pontosan hogyan oszlik meg ez az 500 000 Ft?

  • A döntő 1. és 2. fordulójában a helyezések alapján 100 000 - 100 000 Ft kerül szétosztásra
  • A döntő 3. fordulójában 200 000 forintért lehet harcolni
  • A 4. fordulóban szorzókat kapnak a csapatok attól függően, hogy hol végeznek. Ezzel a szorzóval tovább növelhető az eddig összegyűjtött nyereménykupac

A torna különlegessége, hogy egyedi szabályokkal bonyolítják a szervezők a meccseket. Csak közelharci, csak távolsági karaktereket lehet választani, de előkerül majd a frakciós megkötés is. Szórakozásban tehát nem lesz hiány, ugyanis nézőként is élvezetes mérkőzésekre van kilátás, ne maradj le róluk!

Kövess Minket!



Gamer szótár