Fedezzük fel a szagtalan főzést plazmaszűrő alkalmazásával!

Fedezzük fel a szagtalan főzést plazmaszűrő alkalmazásával!

A szagtalan főzés legtökéletesebb megoldása a páraelszívókban elhelyezett plazmaszűrő. Ezek a szűrők a levegőt tisztítják, javítják annak minőségét, sőt az allergén anyagokat, polleneket, penészt, poratkákat, vírusokat és baktériumokat eltávolítják, mindezt vegyi adalékanyagok nélkül.

Ez az eszköz rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, és a legtöbb elszívóval kompatibilis. Régóta alkalmazzák például éttermekben vagy élelmiszer-feldolgozókban a kellemetlen szagok, valamint a füst eltávolítására.

Használata igazán előnyösen változtatja a konyha levegőjét. A betegség- és fertőzésveszély csökken. A tiszta, élősködőmentes, szennyezőanyag mentes lakótéri levegő pedig mindannyiunk számára fontos, különösen az urbanizált, magas szennyezőanyag koncetrációjú kültéri levegő esetén. Szereljünk be mielőbb plazmaszűrőt a Multikomplex Budapest kft. segítségével!

Milyen előnyökkel rendelkezik a plazmaszűrő?

  • Zajmentes páraelszívást eredményez.
  • A keletkező kellemetlen szagok közel 100%-át kiszűri, így például a cigarettaszagot is.
  • Egyszerűen telepíthető külön költségek nélkül.
  • Karbantartása nem szükséges a teljes élettartam idején.
  • Többféle tanúsítvánnyal rendelkező, minőségi termék.
  • Szinte az összes elszívó típushoz használható.
  • Használatával jelentősen csökkenthető a helység újra fűtésének-hűtésének költsége.

 Hogyan működik a szűrő a felszerelés után?

Mivel a plazmaszűrők már meglévő elszívókra is felszerelhetők, bármilyen hatékonyságú páraelszívót, valódi szűrőrendszert hozhatunk létre. Mindezt úgy, hogy nem kell falat fúrni és csőrendszert elvezetni. Felhelyezés és bekapcsolás után a szűrő azonnal működésbe lép, ezzel friss levegőt juttatva a légtérbe. A plazmaszűrő és a páraelszívó teljes harmóniában üzemel. Az automatikus ki- és bekapcsolás egy beépített érzékelő segítségével működik.

Különféle plazmaszűrő sorozatok

Többféle sorozat használatos a plazmaszűrő alkalmazásakor. Eltérő méretekben kapható szűrőket gyártanak, felszerelésük már használatban lévő páraelszívókhoz is lehetséges. Vannak olyan kivitelek, amelyek sziget, beépített vagy mennyezeti elszívókhoz használhatóak, valamint pultba építhető, kürtővel rendelkező változatok is léteznek. A beépített érzékelőknek köszönhetően, amikor bekapcsol a páraelszívó, a levegő tisztítása is automatikusan elindul. Az elszívó kikapcsolásakor a szűrő automatikusan kikapcsol.

Használjunk plazmaszűrőt!

Ha megismertük a szag nélküli főzés rejtelmeit, nézzük át a különféle sorozatok termékeit! A plazmaszűrő legfontosabb pozitív tulajdonságait figyelembe véve akár új, akár meglévő páraelszívóba helyeznénk el a szűrőt, a Multikomplex Budapest kft. hatalmas választékában minden kétséget kizáróan megtaláljuk azt a változatot, amely a legmegfelelőbb a készülékünk számára.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Üzlet - Mire lesz szüksége a gondtalan medencézéshez?

Egy medence építése, kialakítása sokkal összetettebb dolog, mint azt elsőre gondolhatná. A medence üzemeltetése nem merül ki abban, hogy telepítik és feltöltik vízzel. Számos egyéb kiegészítő kellékre lesz még szükség ahhoz, hogy tényleg élvezni tudja a medencézés adta örömöket. 

Üzlet - Rejtse el kopasz foltjait hajtetoválással!

A kopaszodás a férfiak egy igen széles körét érintő probléma, azonban ma már több módszer is elérhető a zavaró foltok eltüntetésére. Cikkünkben bemutatjuk a hajtetoválás legfőbb előnyeit, illetve azt, hogy kinek érdemes igénybe vennie egy ilyen kezelést.