Ennél felkavaróbb már nem is lehetne a Terrifier 3 új előzetese, amelyben Art, a bohóc télapónak öltözve mészárol

Ennél felkavaróbb már nem is lehetne a Terrifier 3 új előzetese, amelyben Art, a bohóc télapónak öltözve mészárol

Art, a bohóc karácsonykor sem kegyelmez, Télapónak üldözve kaszabolja le áldozatait a Terrifier 3 új előzetesében. 

Valószínűleg a készítők sem számoltak azzal, hogy a Terrifier 2 (magyarul Bohócrém 2) ekkora siker lesz, a mindösszesen 250 ezer dollárból forgatott, Zs-kategóriás horrorok világát idéző slasher ugyanis 10 millió dollárt hozott a konyhára, ráadásul jó ideig téma is volt az interneten. Hiszen létezik-e annál jobb reklám, mint hogy több néző is elhányta magát a fim vetítése közben? Na, ugye!

A Damien Leone rendezte bohócos horror azzal került be a hírekbe még 2022 őszén, hogy egy amerikai vetítés során több néző is rosszul lett, és elhagyta a mozitermet, mert nem bírta gyomorral a vásznon látott válogatott borzalmakat. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a botrányfilm még a kritikusok elismerését is elnyerte: a Rotten Tomatoes-on például 86 százalékon áll a szakmai vélemények alapján

A sikeren felbuzdolva az alkotók természetesen a folytatás mellett döntöttek, vagyis zöld utat kapott a Terrifier 3, amelyben visszatér a szadista bohóc, ráadásul Télapó-gúnyába öltözve szedi majd az áldozatait. Art bőrébe természetesen ezúttal is David Howard Thornton bújik majd, de Lauren LaVera karaktere, Sienna is visszatér, hogy ismét szembeszálljon a film ördögi antagonistájával. A hivatalos leírás szerint miután túlélték az Arttal való találkozást, Sienna és testvére azon van, hogy újra felépítsék az életüket, ám miközben igyekeznek magukévá tenni a karácsonyi hangulatot és a hátuk mögött hagyni a múlt borzalmait, a gyilkos bohóc újra megjelenik a színen. 

Oscar-díjas történetvezetésre persze senki ne számítson, a brutális horrofilmek rajongóinak azonban jó hír, hogy a rendező szerint még gonoszabb felhangja lesz a folytatásnak, és ez lesz a legfélelmetesebb és a legsötétebb rész mind közül. Ezt igazolja az alább látható, új előzetes is, amit kizárólag nagykorú olvasóinknak ajánlunk, akárcsak az amerikai mozikban október 11-én debütáló filmet. 

Borítókép forrása: Cineverse

Kövess Minket!



Gamer szótár