Megvan, mikor jön ki streamingre Zendaya túlfűtött teniszdrámája, a Challengers

Megvan, mikor jön ki streamingre Zendaya túlfűtött teniszdrámája, a Challengers

Tashi Duncan hamarosan streamingen is elcsavarja a fejed. 

Áprilisban debütált a mozikban a Zendaya főszereplésével készült romantikus sportfilm, a Challengers, amelyben a Dűne sztárja egy feltörekvő teniszezőt, Tashi Duncant alakítja, akinek egy rosszul sikerült mozdulat miatt még fiatalon derékba törik a sportkarrierje. A történet több idősíkon játszódik, és a tenisz mellett egy szerelmi háromszög áll a fókuszában, az egykori teniszcsillag ugyanis nem tud (vagy inkább nem akar?) dönteni férje, Art (Mike Faist) és annak egykori fiatalkori legjobb barátja, Patrick (Josh O’Connor) között.

Ha a mozikban kihagytad volna az „erotikus” sportsztorit, de szívesen pótolnád, akkor van egy jó hírünk, ugyanis a Luca Guadagnino (Szólíts a neveden, Csontok meg minden) rendezte film hamarosan streamingen is bizonyíthat. A Challengers szeptember 19-én érkezik a Prime Videó kínálatába, erről a streamingszolgáltató maga számolt be, azt a kiegészítést téve, hogy nyolc napon belül várható a premier. Érdemes megjegyezni, hogy az Amazon filmjei olykor egy-két nap különbséggel érkeznek a várthoz képest, így a dátum nem feltétlen kőbe vésett.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a magyar előfizetők is számolhatnak-e a szeptember 19-i premierrel, de bízunk benne, hogy túl nagy csúszásra itthon sem kell majd számítani.

Borítókép forrása: MGM Studios 

Kövess Minket!



Gamer szótár